Τζόκοβιτς προς Ναδάλ: «Μην αποσυρθείς, μείνε μαζί μας»

Η συνάντηση δύο μύθων

Must Read

Δύο θρύλοι σε αγώνα επίδειξης! Η ομιλία του Νόβακ Τζόκοβιτς ήταν απλώς ένα σημείο από συγκινητικές ατάκες προς τον Ράφα Ναδάλ. Με τον Σέρβο να καλεί τον 38χρονο Ισπανό να μην αποσυρθεί από το τένις.

«Είναι τιμή και χαρά που μοιράζομαι το γήπεδο μαζί σου μετά από τόσο καιρό. Είμαι ενθουσιασμένος, γιατί έχουμε παίξει τόσα πολλά παιχνίδια. Μην αποσυρθείς, μείνε λίγο ακόμα, μείνε μαζί μας. Εγώ όπως και όλοι σε ευχαριστούμε για την κληρονομιά που μας αφήνεις», είπε ο Τζόκοβιτς. «Ο ανταγωνισμός μας ήταν πολύ έντονος και ελπίζω μια μέρα να συναντηθούμε σε μια παραλία, να πιούμε ένα ποτό και να μιλήσουμε για τα πάντα. Κοιτάζω πίσω και θυμάμαι την πρώτη φορά, στο Roland Garros 2006», συμπλήρωσε συγκινημένος ο «Νόλε».

Οι καλύτερες στιγμές από τον μικρό τελικό του τουρνουά επίδειξης Six Kings Slam, με τον Νόβακ Τζόκοβιτς και Ράφα Ναδάλ να κοντράρονται για τελευταία φορά και τον Σέρβο να βγαίνει νικητής με 6-2, 7-6(5).

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This