ΠΑΕ ΑΕΚ: «VAR και Ομπρένοβιτς αγνόνησαν περίπτωση πέναλτι στο 51′ – Προκλητικός ο Λουτσέσκου»

Η «κιτρινόμαυρη» τοποθέτηση

Must Read

Τρίτο ημίχρονο του ντέρμπι ΑΕΚΠΑΟΚ κι ενώ ο Λουτσέσκου βγήκε εκτός ευατού με την λήξη του παιχνιδιού αλλά και στις δηλώσεις του… Δείτε την φουλ επίθεση σε διαιτησία και Λουτσέσκου από την ΑΕΚ, στο ρεπορτάζ του ματς στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ.

«Η ΑΕΚ θα μπορούσε να έχει φτάσει και σε δεύτερο γκολ, όμως στο 51′ ο διαιτητής Ομπρένοβιτς και ο VAR αγνόησαν περίπτωση πέναλτι σε μαρκάρισμα του Μπάμπα στον Γκαρσία. Ο Σλοβένος διαιτητής προκάλεσε στο τέλος τα έντονα παράπονα της ΑΕΚ, καθώς κράτησε μόνο τρία λεπτά καθυστέρηση, στα οποία μάλιστα δεν παίχθηκε καθόλου ποδόσφαιρο», αναφέρεται στο ρεπορτάζ. Για τον Λουτσέσκου αναφέρει η ανακοίνωση: «Άψογη η συμπεριφορά του κόσμου της ΑΕΚ, παρά το γεγονός ότι ο προπονητής του ΠΑΟΚ ήταν πιο προκλητικός από κάθε άλλη φορά».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Ο ρουμάνος το παίζει μάγκας με διαιτητική εύνοια όπως πάντα. Κλεφτοπόλεμο έπαιξε, όπως άλλωστε κάνει σε όλα τα ντέρμπυ, και με το πέναλτυ που δεν δόθηκε στην ΑΕΚ δραπέτευσε με το Χ το οποίο πανηγύρισε σα νίκη. Οσο για τη συμπεριφορά του, ο άνθρωπος είναι κάφρος όπως είναι και όλος ο οργανισμός του παοκ (που βάζει μπράβους να προστατεύουν την καφρίλα του προπονητή του). Γι’ αυτό “κουμπώσανε”.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This