Βαγγέλης Μαρινάκης: «Tιμωρήθηκε γιατί έφτυσε μπροστά από τους διαιτητές»

Πέντε αγωνιστικές ποινής

Must Read

Τον λόγο για τον οποίο ο Βαγγέλης Μαρινάκης τιμωρήθηκε με 5 αγωνιστικές από την Αγγλική Ομοσπονδία, αποκάλυψε η «Αthletic».

Η βαριά τιμωρία που επιβλήθηκε στον ιδιοκτήτη της Νότιγχαμ για ανάρμοστη συμπεριφορά στο παιχνίδι της Φόρεστ με τη Φούλαμ, συζητείται έντονα στο Νησί. Με την Αγγλική Ομοσπονδία να επιβάλει καμπάνα με προσωρινή απαγόρευση εισόδου στα γήπεδα και το θέμα να παίρνει διαστάσεις.

Ωστόσο, το ζήτημα δεν έμεινε εκεί, με την Athletic να πηγαίνει το ρεπορτάζ ένα βήμα παραπέρα, αποκαλύπτοντας τον ακριβή λόγο που τιμωρήθηκε ο Β. Μαρινάκης. Συγκεκριμένα, όπως αναφέρουν οι Άγγλοι, ο ιδιοκτήτης (και) του Ολυμπιακού, έφτυσε στο πάτωμα, μπροστά στον διαιτητή, Τζος Σμιθ, τον εκ των βοηθών του, Τζέιμς Μεϊνγουόρινγκ και τον τέταρτο, Τιμ Ρόμπινσον. Και γι’ αυτό προέκυψε η ποινή.

Δείτε επίσης:

Βαριές καμπάνες στη Νότιγχαμ από τη Ρυθμιστική Αρχή του πρωταθλήματος

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This