Βραζιλία – Ρίο ντε Τζανέιρο: Βίαια επεισόδια μεταξύ εξαγριωμένων οπαδών, πάνω από 200 συλλήψεις

Εκτός ελέγχου

Must Read

Χάος! Εκατοντάδες οπαδοί της Πενιαρόλ της Ουρουγουάης προξένησαν μεγάλες ζημιές στην προκυμαία του Ρίο ντε Τζανέιρο, πυρπολώντας ένα λεωφορείο και βανδαλίζοντας περίπτερα στην παραλία, όπως ανακοίνωσε η αστυνομία της Βραζιλίας!

Οι ταραχές διήρκησαν περισσότερο από μία ώρα, προτού η αστυνομία συλλάβει τουλάχιστον 200 Ουρουγουανούς, όπως δήλωσε ο κυβερνήτης του Ρίο, Κλαούντιο Κάστρο. Οι Ουρουγουανοί οπαδοί είχαν φτάσει με λεωφορείο για τον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου Λιμπερταδόρες ανάμεσα στην Πενιαρόλ και την Μποταφόγκο.

Τα επεισόδια ξεκίνησαν όταν ένας Ουρουγουανός οπαδός συνελήφθη, επειδή έκλεψε ένα κινητό τηλέφωνο σε ένα αρτοποιείο στην περιοχή Recreio Beach, στην δυτική πλευρά της πόλης. Θυμωμένοι Ουρουγουανοί οπαδοί μετακινήθηκαν στην παραλία, γκρεμίζοντας περίπτερα, αναποδογυρίζοντας τραπέζια και ξεκίνησαν μάχες σώμα με σώμα με τους ντόπιους. Έκαναν ζημιές σε σταθμευμένα αυτοκίνητα και πυρπόλησαν μηχανάκια.

«Το Ρίο δεν είναι μέρος για προβλήματα. Διέταξα την αστυνομία να τους συλλάβει, να τους οδηγήσει στο αστυνομικό τμήμα και μετά να τους συνοδέψει έξω από το Ρίο. Έχουμε ήδη συλλάβει περισσότερους από 200», τόνισε ο Κάστρο. «Δεν θα επιτρέψουμε σε αυτούς τους εγκληματίες να έρθουν να διαταράξουν την καθημερινή ζωή των κατοίκων με τέτοια αγριότητα και βανδαλισμούς», πρόσθεσε. Οι οπαδοί της Πενιαρόλ είχαν δημιουργήσει ξανά επεισόδια με την αστυνομία στην ίδια παραλία, πριν από έναν αγώνα εναντίον της Φλαμένγκο, τον περασμένο μήνα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This