Γιουρόπα Λιγκ: Τρίτη και φαρμακερή για τον ΠΑΟΚ

Μονόδρομος η νίκη με αντίπαλο την Τσεχική Βικτόρια Πλζεν

Must Read

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται στην Τούμπα την Βικτόρια Πλζεν και είναι… καταδικασμένος να νικήσει! Οι δύο πρώτοι αγώνες στο Γιουρόπα Λιγκ αποδείχτηκαν καταστροφικοί. Τόσο στην Πόλη με την Γαλατά (1-3), όσο και στην Τούμπα με την Στεάουα (0-1) δεν κατάφερε να πάρει κάτι σε βαθμούς. Το αντίθετο, έδειξε αδυναμίες. Απόψε το βράδυ (ώρα 19:45) δεν έχει άλλη επιλογή από τη νίκη ελάν θέλει να έχει ελπίδες.

Που θα δείτε το ματς: 19:45 Cosmotesport4HD
Τα τελευταία νέα: Ο Ραζβάν Λουτσέσκου έχει διαθέσιμο τον Ραχμάν Μπάμπα που αισθάνθηκε ενοχλήσεις στους προσαγωγούς στο ντέρμπι με την ΑΕΚ. Δύσκολα θα του εμπιστευθεί θέση βασικού. Αντίοθετα αναμενεται να ξεκινήσει για πρώτη φορά μετά το ματς με τη Σάμροκ ο Μπράντον Τόμας στην κορυφή της επίθεσης.
Πιθανή ενδεκάδα: Κοτάρσκι – Ότο, Σάστρε – Κεντζιόρα, Κόλι – Καμαρά, Μπακαγιόκο, Κωνσταντέλιας – Ζίβκοβιτς, Τάισον – Μπράντον Τόμας.
Στατιστικά: Δεν έχει σκοράρει στην Τούμπα για 281′ σε επίσημους αγώνες στην Ευρώπη και στο πρωτάθλημα

Η Βικτόρια Πλζεν είναι από τις παλαιότερες ομάδες της Τσεχίας., Ιδρύθηκε το 1911, αλλά μόλις αυτόν τον αιώνα έφθασε σε μεγάλες επιτυχίες. Τα έξι πρωταθλήματα, ένα Κύπελλο και τα δύο Σούπερ Καπ τα κέρδισε μετά το 2010.
Τα τελευταία νέα: Δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα πέρα από μακροχρόνιες απουσίες και τραυματισμούς ποδοσφαιριστών που δεν είναι βασικοί.
Πορεία: Προκρίθηκε παίζοντας δύο γύρους στα προκριματικά με τέσσερις νίκες σε ισάριθμους αγώνες, στη φάση των ομίλων έφερε 3-3 στην Φρανκφούρτη με την Άιντραχτ, αλλά δεν κατάφερε να νικήσει στο Πλζεν τη Βουλγαρική Λοντογκόρετς.

Έγιναν..
Γαλατάσαραϊ – ΠΑΟΚ 3-1

ΠΑΟΚ – Στεάουα Βουκουρεστίου 0-1

Τα επόμενα ματς του ΠΑΟΚ
7/11 Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ – ΠΑΟΚ
26/11: Ρίγα – ΠΑΟΚ
12/12: ΠΑΟΚ – Φερεντσβάρος
23/1/25: ΠΑΟΚ – Σλάβια Πράγας
30/1/25: Σοσιεδάδ – ΠΑΟΚ

Η Βαθμολογία

Τι ισχύει…
Στη League Phase του Γιουρόπα Λιγκ οι 36 ομάδες σχηματίζουν έναν ενιαίο όμιλο και δίνουν 8 ματς (από 4 εντός και εκτός) με διαφορετικούς αντιπάλους, δύο από κάθε γκρουπ δυναμικότητας (1-9, 10-18, 19-27, 28-36). Οι πρώτες 8 ομάδες περνούν στους «16», όσες τερματίσουν από την 9η θέση έως την 24η θα σχηματίσουν 8 ζευγάρια στα οποία έπειτα από διπλά ματς θα προκύψουν ισάριθμοι νικητές που θα περάσουν στους «16». Στη συνέχεια θα διεξαχθούν διπλά ματς μέχρι και τα ημιτελικά, μονός ο τελικός (21 Μαΐου, Μπιλμπάο).
Κριτήρια ισοβαθμίας
*Καλύτερη διαφορά τερμάτων
*Καλύτερη επίθεση
*Καλύτερη επίθεση εκτός
* Περισσότερες νίκες
* Περισσότερες νίκες εκτός
*Περισσότεροι βαθμοί συλλογικά από τους αντιπάλους
*Καλύτερη διαφορά τερμάτων συλλογικά από τους αντιπάλους
*Καλύτερη επίθεση συλλογικά από τους αντιπάλους
*Λιγότεροι βαθμοί ποινής
*Καλύτερος ευρωπαϊκός συντελεστής.
Χρηματικά έπαθλα
Η παρουσία στον όμιλο εξασφαλίζει 4,31 εκατ. ευρώ, η νίκη προσφέρει 450.000 ευρώ και η ισοπαλία 150.000. Θα μοιραστούν και 666 «μετοχές» με αξία μονάδας τις 75.000 ευρώ. Ο 1ος θα πάρει 36 μετοχές, ο 2ος 35, ο 3ος 34 κ.ο.κ. Ο 36ος παίρνει μία μετοχή.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This