Κόνφερενς Λιγκ: Για την υπέρβαση ο Παναθηναϊκός

Παίζει τα... ρέστα του με την Τσέλσι στο ΟΑΚΑ

Must Read

Μοιάζει με ασανσέρ ο Παναθηναϊκός αυτή τη σεζόν. Ικανός για το καλύτερο, αλλά και το χειρότερο. Όχι μόνο στο πρωτάθλημα, αλλά και στην Ευρώπη. Μπορεί να αποκλειστεί μετά από τρεις δεκάδες πέναλτι στο Άμστερνταμ και να αποκλείσει τη Λανς (2-0), αλλά να πραγματοποιήσει και θλιβερές εμφανίσεις όπως στην πρεμιέρα του στη διοργάνωση στο 1-1 με την Μπόρατς Μπάνια Λούκα στη Βοσνία.
Με αντίπαλο την Τσέλσι καλείται να κάνει την υπέρβαση.
Ίδωμεν…
Που θα δείτε το ματς: 19:45 ΑΝΤ1 και Cosmotesport5HD
Τα τελευταία νέα: Δεν έχει ανοίξει τα χαρτιά του ο Ντιέγκο Αλόνσο για τους 11 που θα ξεκινήσει το ματς. Τα προβλήματα εντοπίζονται στην άμυνα. Βαγιαννίδης και Κώτσιρας διεκδικούν τη θέση του δεξιού μπακ, ενώ στο κέντρο της άμυνας τις δύο θέσεις διεκδικούν οι Σένκεφελντ, Γεντβάι και Ίνγκασον. Σίγουροι θιεωρούνται οι Ντραγκόφσκι, Μλαντένοβιτς, Μαξίμοβιτς, Τσέριν, Ουνάι, Τερτέ, Πελίστρι και Γερεμέφιεφ.
Στατιστικά: Ο Παναθηναϊκός έχει μόλις μια νίκη σε 18 αγώνες με Αγγλικές ομάδες. Εϊναι το 2-1 στο ΟΑΚΑ κόντρα στην Άρσεναλ στις 26 Σεπτεμβρίου 2021 στη Λεωφόρο. Έχει ακόμα 11 ήττες και 6 ισοπαλίες. Τέρματα 12-33.

Έγιναν…
Μόρατς Μπάνια Λούκα – Παναθηναϊκός 1-1

Η Τσέλσι προσπαθεί να επανέλθει σε υψηλές επιδόσεις στην μετά Αμπράμοβιτς εποχή. Τεχνικός της είναι ένας πρώην «ερυθρόλευκος», ο Έντσιο Μαρέσκα. Όπως συνέβη και στο πρώτο ματς στο Κόνφερενς με τη Γάνδη (4-2) θα δώσει ευκαιρία σε πολλούς αναπληρωματικούς να διεκδικήσουν θέση στην ενδεκάδα. Εκτός ο καλύτερος παίκτης της, ο Κόουελ Πάλμερ, αλλά και οι Τζάκσον, Κόλγουϊλ, Γιούστο, ο αρχηγός Τζέιμς.
Στατιστικά: Παραμένει αήττητη σε αγώνες με ελληνικές ομάδες με 4 νίκες και 2 ισοπαλίες.

Οι επόμενοι αγώνες του Παναθηναϊκού στο Κόνφερενς Λιγκ
7/11: Τζουργκάρντεν – Παναθηναϊκός
28/11: Παναθηναϊκός – Ελσίνκι
12/12: Δε Νιού Σεντς – Παναθηναϊκός
19/12: Παναθηναϊκός – Ντινάμο Μινσκ

Η Βαθμολογία

Τι ισχύει…
Στη League Phase του Κόνφερενς Λιγκ οι 36 ομάδες σχηματίζουν έναν ενιαίο όμιλο και δίνουν 6 ματς (από 3 εντός και εκτός) με διαφορετικούς αντιπάλους, έναν από κάθε γκρουπ δυναμικότητας (1-6, 7-12, 13-18, 19-24, 25-30, 31-36). Οι πρώτες 8 ομάδες περνούν στους «16», όσες τερματίσουν από την 9η θέση έως την 24η θα σχηματίσουν 8 ζευγάρια στα οποία έπειτα από διπλά ματς θα προκύψουν ισάριθμοι νικητές που θα περάσουν στους «16». Στη συνέχεια θα διεξαχθούν διπλά ματς μέχρι και τα ημιτελικά, μονός ο τελικός (28 Μαΐου, Βρότσλαβ).
Κριτήρια ισοβαθμίας
*Καλύτερη διαφορά τερμάτων
*Καλύτερη επίθεση
*Καλύτερη επίθεση εκτός
*Περισσότερες νίκες
*Περισσότερες νίκες εκτός
*Περισσότεροι βαθμοί συλλογικά από τους αντιπάλους
*Καλύτερη διαφορά τερμάτων συλλογικά από τους αντιπάλους
*Καλύτερη επίθεση συλλογικά από τους αντιπάλους
*Λιγότεροι βαθμοί ποινής
*Καλύτερος ευρωπαϊκός συντελεστής.
Τα χρηματικά έπαθλα
Η παρουσία στον όμιλο εξασφαλίζει 3,17 εκατ. ευρώ, η νίκη προσφέρει 400.000 ευρώ και η ισοπαλία 133.000. Θα μοιραστούν και 666 «μετοχές» με αξία μονάδας τις 28.000 ευρώ. Ο 1ος θα πάρει 36 μετοχές, ο 2ος 35, ο 3ος 34 κ.ο.κ. Ο 36ος παίρνει μία μετοχή.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This