ΠΑΟΚ: Απαγόρευση εισόδου στα γήπεδα για 23 ημέρες στον Λουτσέσκου!

Bαριά καμπάνα

Must Read

Βαρύς ο πέλεκυς για τον κόουτς του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου, ο οποίος τιμωρήθηκε με ποινή απαγόρευσης εισόδου σε αγωνιστικούς χώρους και αποδυτήρια για 23 ημέρες, για όσα συνέβησαν στο ντέρμπι με την ΑΕΚ. Απαλλαγή για Λαμέλα, τιμωρία για Βέγκα. Βαριά λοιπόν η τιμωρία για τον τεχνικό του Δικεφάλου του Βορρρά, που θα απουσιάσει από τα προσεχή -εγχώρια- παιχνίδια της ομάδας του μετά την ποινή του αθλητικού δικαστή της Superleague και την πρωινή απολογία ΠΑΟΚ και ΑΕΚ.

Ο Ρουμάνος τιμωρήθηκε με συνολική ποινή 23 ημερών για δύο διαφορετικές παραβάσεις, αναφορικά με όσα συνέβησαν στο φινάλε του επεισοδιακού ντέρμπι με την ΑΕΚ. Για κάθε παράβαση η ποινή ήταν 15 ημέρες απαγόρευση εισόδου σε αγωνιστικό χώρο και αποδυτήρια, πέραν του προστίμου και οι ποινές συγχωνεύτηκαν τελικά στις 23 ημέρες.

Αν η ποινή δεν μειωθεί στην Επιτροπή Εφέσεων, τότε ο Ρουμάνος τεχνικός θα απουσιάσει από τα παιχνίδια με ΟΦΗ, Αιγάλεω (Κύπελλο), Λαμία αλλά και το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στις 10 Νοεμβρίου.

Σε ό,τι αφορά την ΑΕΚ, ο Έρικ Λαμέλα απαλλάχθηκε των κατηγοριών του, ενώ ο βοηθός του Ματίας Αλμέιδα τιμωρήθηκε με ποινή απαγόρευσης εισόδου για 15 ημέρες, πέραν των προστίμων που επιβλήθηκαν.

Πηγή: sdna

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This