Βαθμολογία UEFA: Ο Ολυμπιακός εκτόξευσε την Ελλάδα στην 13η θέση

Δείτε αναλυτικά

Must Read

Στην 13η θέση της ειδικής βαθμολογίας της UEFA βρίσκεται πλέον η Ελλάδα. Η χώρα μας εκτοξεύτηκε μετά το μεγάλο διπλό (0-1) του Ολυμπιακού στο Μάλμε για το Γιουρόπα, αλλά και την ισοπαλία που πήρε στο τέλος ο ΠΑΟΚ απέναντι στη Βικτόρια Πλζεν, συγκεντρώνοντας 750 βαθμούς, με αποτέλεσμα να προσπεράσει Δανούς και Ισραηλινούς! Θα υπήρχαν ακόμη καλύτερα νέα βέβαια στην συγκομιδή, εάν ο Παναθηναϊκός στο Κόνφερενς δεν είχε υποστεί την (βαριά μάλιστα) ήττα από την Τσέλσι.

Οι ισορροπίες εξάλλου παραμένουν πολύ λεπτές και οι διαφορές μικρές, με την Ελλάδα πάντως να παίρνει όπως και να έχει, μεγάλη ώθηση, έχοντας πλέον μαζέψει 31.000 βαθμούς. Την δεδομένη χρονική στιγμή, η Δανία είναι ακριβώς πίσω μας, με τις Ελβετία και Σκωτία να ακολουθούν από κοντά. Μικρή είναι και η απόσταση από το Ισραήλ, που όμως έχει μόνο την Μακάμπι Τελ Αβίβ σε league phase.

Η Ελλάδα θέλει να τερματίσει φέτος μίνιμουμ στην 15η θέση, προκειμένου να διατηρήσει το πέμπτο ευρωπαϊκό εισιτήριο και για την σεζόν 2026/27.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This