Τους άφησε άφωνους η Μπαρτσελόνα, 4-0 τη Ρεάλ στη Μαδρίτη

Must Read

Η Μπαρτσελόνα πήρε φόρα και δεν τη σταματά τίποτα. Μετά το 4-1 με την Μπάγερν για το Τσάμπιονς Λιγκ, χτύπησε και στη Μαδρίτη, στην έδρα της Ρεάλ. Την… τελείωσε με συνοπτικές διαδικασίας παίζοντας εκπληκτικά στο β΄μέρος όπου σημείωσε τα και τα τέσσερα γκολ, ενώ κυνήγησε ένα πέμπτο που θα έκανε τη διαφορά.

Από τι; Τα τελευταία εννιά χρόνια έχει περάσει με 4-0 από τη Μαδρίτη. Είναι το τρίτο σκορ με 4-0 μετά τα ματς της 21ης Νοεμβρίου 2015 και της 20ης Μαρτίου 2022.

Ο Λεβαντόβσκι σε δύο λεπτά (54′ και 56′) έδειξε ποιος είναι το αφεντικό στο ματς με σουτ και κεφαλιά. Στη συνέχεια την σκυτάλη πήραν οι συμπαίκτες του. Ο Γιαμάλ (77′) σημείωσε το τρίτο γκολ και ο Ραφίνια (84′) το τέταρτο.

Ο Εμπαπέ είχε τρία αποτυχημένα τετ-α-τετ, σκόραρε, αλλά υποδείχτηκε σε θέση οφ σάιντ, αλλά το πρόβλημα της «βασίλισσας» ήταν η άμυνα που έσπαγε σαν τραγανό μπισκότο στις επιθέσεις των Καταλανών.

Τώρα η Μπαρτσελόνα αύξησε στους έξι τους βαθμούς της διαφοράς από την δεύτερη Ρεάλ (30 έναντι 24) και έστειλε μήνυμα σε όσους θέλουν να αμφισβητήσουν τον δρόμος της προς τον τίτλο.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This