«Mε πέντε ομάδες στα ευρωπαϊκά Κύπελλα και το 2026 η Ελλάδα»

Οι αριθμοί

Must Read

Σε καλό δρόμο… Οι 750 βαθμοί που συγκέντρωσε η Ελλάδα την περασμένη εβδομάδα έφεραν την εκτόξευση στην ειδική βαθμολογία της UEFA. Mε την χώρα μας να σκαρφαλώνει στη 13η θέση του πίνακα και να ατενίζει με μεγαλύτερη αισιοδοξία το μέλλον. Ο μίνιμουμ στόχος είναι να τερματίσει την φετινή σεζόν στη 15η θέση, προκειμένου να διατηρήσει τα πέντε ευρωπαϊκά εισιτήρια και για τη σεζόν 2026/27!

Η περσινή σπουδαία αγωνιστική χρονιά, με την κατάκτηση του Conference League από τον Ολυμπιακό, αλλά και την πορεία του ΠΑΟΚ μέχρι τα προημιτελικά του θεσμού, ανέβασε στη 15άδα την χώρα μας, που του χρόνου θα έχει 5 ομάδες στις διασυλλογικές διοργανώσεις της UEFA. Ωστόσο, απέχουμε 1.000 βαθμούς από τη δωδέκατη Αυστρία, την ώρα βέβαια, που Δανοί, Ελβετοί, Σκωτσέζοι και Ισραηλινοί βρίσκονται πίσω μας και σε απόσταση βολής.

Αν εμπιστευτούμε τους αριθμούς, τότε δεν φοβόμαστε κανέναν! Ο στατιστικολόγος της Opta, Νιλς Μακέι, έβαλε κάτω τους αριθμούς και αναφέρει πως οι πιθανότητες να τερματίσει η χώρα μας στην 15άδα είναι στο 96,2%!

Μονάχα η Νορβηγία έχει περισσότερες, με Αυστριακούς, Δανούς, Σκωτσέζους, Πολωνούς και Ελβετούς να ακολουθούν. Να σημειωθεί πως κατά τον Μακέι, το πιο πιθανό (34,1%) είναι να τερματίσει η Ελλάδα 12η, κάτι που θα έφερνε εισιτήρια για τα playoffs του Champions, αλλά και του Europa League.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This