Ο Παπακανέλλος αφιέρωσε το γκολ στα θύματα των Τεμπών – Πρόκριση του Ολυμπιακού στο Youth League

Mε ωραία κεφαλιά άνοιξε το σκορ

Must Read

O Αντώνης Παπακανέλλος σκόραρε στον αγώνα με την Στουρμ Γκρατς για το UEFA Youth League και πανηγύρισε με μια φανέλα με τον αριθμό 57 που έγραφε «Δεν Έχω Οξυγόνο». Ο αρχηγός της Κ19 του Ολυμπιακού αφιέρωσε το γκολ στα θύματα του εγκλήματος στα Τέμπη.

 Ο Αλαφάκης εκτέλεσε το κόρνερ από δεξιά και ο Παπακανέλλος με ωραία κεφαλιά άνοιξε το σκορ για την ομάδα του Ρομέν Πιτό, που προκρίθηκε στους 8 της διοργάνωσης.

Πηγή φωτό: Print Screen

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Διαβάζονται τώρα

spot_img

More Articles Like This