Στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου η Εθνική πόλο – Κέρδισε την Ουγγαρία 18-14

Εξασφάλισε μετάλλιο η ομάδα του Θοδωρή Βλάχου

Must Read

Η Εθνική πόλο των ανδρών νίκησε την Ουγγαρία το Σάββατο και προκρίθηκε στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου στο Μαυροβούνιου. Η ομάδα του Θοδωρή Βλάχου ήταν καταπληκτική και έπειτα από ντεμαράζ στην 3η περίοδο και ανάλογη συνέχεια στην 4η, έφυγε από την πισίνα με σκορ 18-14.

Κορυφαίοι για την Εθνική ο Αργυρόπουλος, ο Σκουμπάκης και ο Κάκαρης, χωρίς να υστερεί κανείς. Όλοι όσοι αγωνίστηκαν κατέθεσαν την ψυχή τους για το μεγάλο αποτέλεσμα.



 

Τα 8λεπτα: 4-4, 4-3, 4-3, 6-4

 



 



 



 



 



 



 

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img
spot_img
spot_img

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This