Δίκη Λιγνάδη: Καταθέτουν φίλοι του πρώτου μάρτυρα κατηγορίας

Must Read

Φίλοι του πρώτου μάρτυρα κατηγορίας που καταγγέλλει τον Δημήτρη Λιγνάδη ότι τον βίασε, αναμένεται να καταθέσουν σήμερα στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας όπου δικάζεται ο σκηνοθέτης και ηθοποιός για τέσσερις βιασμούς ανήλικων και νεαρών ανδρών.

Ο πρώτος μάρτυρας κατηγορίας, ένας 27χρονος Αιγύπτιος, ολοκλήρωσε την κατάθεση του στην προηγούμενη συνεδρίαση του δικαστηρίου, αλλά θα παραμείνει στη δικαστική αίθουσα, μετά από αίτημα του Εισαγγελέα της Έδρας προκειμένου να είναι παρών αν χρειαστεί να του υποβληθούν νέες ερωτήσεις.

Διαβάστε ακόμα: Υπόθεση Λιγνάδη: Έφτασε στο δικαστήριο ο σκηνοθέτης

Στην κατάθεσή του στο δικαστήριο, ο 27χρονος είχε αναφερθεί στο βιασμό του από τον Λιγνάδη σε ηλικία 16 ετών, υπό την επήρεια ουσιών, όπως άφησε να εννοηθεί ο μάρτυρας. «Μου έβαλε κάτι να πιω και να καπνίσω. Στριφτά τσιγάρα ήταν πάντως… Ήπια το πότο έκανα και το τσιγάρο. Αυτή τη φορά όμως ήταν πολύ πιο διαφορετικό από άλλες φορές. Ένιωθα σαν ταχυπαλμίες, ότι δεν καταλαβαίνω τί γίνεται γύρω μου. (…) Ο κατηγορούμενος γδύθηκε τελείως. Εγώ εκείνη τη στιγμή δεν μπορούσα να σηκώσω ούτε χέρι, ούτε πόδι. (…) Έχασα τις αισθήσεις μου μετά από αυτό, το οποίο πρέπει να κράτησε ένα, δυο, τρία λεπτά. Ξύπνησα την επόμενη ημέρα, με κάτω το παντελόνι και το εσώρουχό μου», ανέφερε μεταξύ άλλων στην κατάθεση του.

«Δεν ήξερα ότι θα μπορούσε ένας άνθρωπος να κάνει κάτι τέτοιο σε ένα παιδί… Εκμεταλλεύτηκε την αθωότητά μου, δεν είχα εμπειρίες και για αυτό ήμουν το κατάλληλο θύμα για εκείνον… Μου έστελνε μηνύματα, να πηγαίνουμε σε συναυλίες για να με γνωρίσει και σε άλλους καλλιτέχνες, αλλά δεν το έκανε. Τον έβλεπα σαν δάσκαλο» είπε ο 27χρονος στον οποίο είχε υποσχεθεί ο Λιγνάδης πως θα τον κάνει ηθοποιό.

Η κατάθεση του είχε προκαλέσει την αντίδραση του συνηγόρου υπεράσπισης του κατηγορούμενου, Αλέξη Κούγια, ο οποίος είχε αναφέρει ότι προτίθεται να υποβάλει μήνυση σε βάρος του μάρτυρα για ψευδή κατάθεση.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This