Δημοσκόπηση: Ποιος είναι καταλληλότερος να ηγηθεί της «ενωμένης κεντροαριστεράς»;

Must Read

Έπειτα από τα αποτελέσματα των ευρωεκλογών, έχουν πληθύνει οι φωνές σε όλο το εύρος της λεγόμενης «κεντροαριστεράς», για την δημιουργία ενός ενιαίου πολιτικού σχήματος με κοινό αρχηγό.

Εσείς ποιο θεωρείτε ότι είναι το καταλληλότερο πρόσωπο για να ηγηθεί ενός τέτοιου πολιτικού εγχειρήματος;

Έχετε ήδη ψηφίσει! Δεν μπορείτε να ξαναψηφίσετε!
Ο Στέφανος Κασσελάκης
43.06% - 2,322 ψήφοι
Κανένας από αυτούς
25.87% - 1,395 ψήφοι
Ο Αλέξης Τσίπρας
18.38% - 991 ψήφοι
Ο Χάρης Δούκας
8.53% - 460 ψήφοι
Ο Νίκος Ανδρουλάκης
4.17% - 225 ψήφοι

Συνολικά έχουν ψήφισει: 5.393

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Ποιός έχει γνώση των προβλημάτων της κοινωνίας; Ο Στεφ; Παιδί καλομαθημένο μέσα στα πλούτη, που άγνωστο πως, κονόμησε στην Αμερική στα… 34(!) και σκέφτηκε να πολιτευθεί στην Ελλάδα; Ελεος…

    • Ενώ ο Μητσοτάκης είναι παιδί τού λαού με βιβλιάριο ενσήμων γεμάτο!!!!!!! Από που ήρθες εσύ??? Τώρα γεννήθηκες ή είσαι με νοητική υστέρηση????Σε ποιόν τα λες αυτά ??? Ποιός από αυτούς που βρίσκονται στην εξουσία έχει δουλέψει ποτέ στην ζωή του όπως ο Κασσελακης???? Όση προπαγάνδα και να πουλήσετε δεν θα καταφέρετε να τον μειώσετε!!!

      • Oχι ρε πουλάκι μου…

        ..Οχι.

        Ούτε ο ένας,ούτε ο άλλος και σίγουρα,ούτε και ο «νέος τσίπρας» με τα μεταπτυχιακά απ τα παράκεντρα της αμερικάνικης τραπεζικής αγοράς είναι κατάλληλοι για κάποια κυβέρνηση..

        Ούτε για τραπεζικοί υπάλληλοι δεν κάνουν..

        Βέβαια,τόσο για το ποιοτικό,όσο και για το βιοτικό επίπεδο αυτής της χώρας έτσι όπως κατάφεραν καιτην καταντήσανε,…Μπορεί και να είναι τελικά..

  2. Ο Τραμπ ή ο Μπάιντεν. Όποιος χάσει να ηγηθεί της αριστεράς στην Ελλάδα. Να πάμε σε original λύσεις και όχι σε αντιπροσώπους. Άντε να ξεπεσουμε στην Φον Ντερ Λαιεν, αν δεν εκλεγεί ή από σοσιαλιστές Τόνι Μπλερ και κυρίως ο μοναδικός Ολαντ 3 σε ένα (σκέτος, Ολαντρεου και Τσιπρολαντ).

  3. Βάζουν μέσα στην έρευνα τον γελοίο Δούκα, του οποίου το έργο μέχρις στιγμής στην Αθήνα είναι κάτω από το μηδέν. Ήδη με την ανυπαρξία του, έχει κάνει τους Αθηναίους, να αναπολούν τον Μπακογιάννη.

  4. Κασσελάκης, μη διαπλεκόμενος..Με προτάσεις κ πρόγραμμα…Ανθρώπινος. Μόνος του έκανε όλη την αντιπολίτευση στη ΝΔ, και έχασε 13%..Μόνο αυτός μπορεί να φέρει την αλλαγή

      • Άμα ήταν γιος σου ή αδερφός σου αυτή η αδερφάρα, τι θα έκανες ακριβώς; Θα τον σκότωνες στο ξύλο να ‘ισιώσει’; Θα του’ κοβες την καλημέρα; Η θα τον προσφωνούσες ‘λούγκρα γιε μου’ και ‘πουστάρα γιε μου’;

        Έχω ειλικρινή απορία.

        Εκτός αν είσαι καταπιεσμένος ομοφυλόφιλος και σου βγαίνει τόση ‘αντρίλα’ στο πληκτρολόγιο.

        Προσοχή πάντως, μην σας φύγει καμία πορδή από το σφίξιμο και τρομάξει η γειτονιά.

        • Μας δουλεύεις ρε μεγάλε?

          Υπάρχουν άνθρωποι που πραγματικά τραβάνε πάρα πολύ μεγάλο ζόρι και μάλιστα πολύ άδικα..

          Αν σε πήρε πραγματικά ο πόνος να υπερασπιστείς κάποιον απ αυτούς,γιατί δεν πάς ?..

          Σου είπε κανένας,πως η φυτευτή κομματική λούγκρα που βγαίνει και το έχει και για καμμάρι κι όλας(και καλά κάνει..),έχει καμιά ανάγκη από δήθεν «ευαίσθητους» κομπλεξικούς σαν εσένα ?

          Μάλλον όχι.

          Απλά,είσαι ακόμα ένας δήθεν ηλίθιος,που πειράχτηκε τάχα μου επειδή σχολιάζουν ακόμα έναν βολεψάκια του συστήματος ως προς κάτι που ο ίδιος δηλώνει.

          ΤΟΣΟ ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΙΣΑΙ!

          Μόλις έφυγε και μιά πορδή..Για τα μούτρα σου είναι..Σού ρθε?

        • Κάθαρση για να μιλάς έτσι με συμπαράσταση και καλοσύνη, μάλλον είσαι γκέι. Είτε άνδρας είσαι, είτε γυναίκα. Τουλάχιστον εμάς μας φεύγουν ακόμα πορδές, ενώ ο άλλος που υποστηρίζεις πάει να κλάσει και χέζεται επάνω του.

          • Καλά κάνει και μιλάει με συμπαράσταση και καλοσύνη.

            Μόνο που η συμπαράσταση και η καλοσύνη,

            ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΚΩΛΟΠΑΙΔΑΡΑΔΕΣ!

  5. Αυτό σε μάρανε εσένα.????? Αυτοί που μας κυβερνούν έχουν όλους του παιδεραστές αδελφικούς φίλους να μην πω τίποτα χειρότερο!!!! 57 ψυχές ζητούν δικαίωση!!! Άνθρωποι πέθαναν εκτός και εντός ΜΕΘ κατά την πανδημία αυτά δεν σε αγγίζουν ????Ο Κασσελακης μπορεί να είναι γκέι αλλά δεν ενοχλεί κανέναν!! Γιατί είναι ΑΝΘΡΩΠΟΣ!!!!

    • ..Χεστήκαμε αν είναι γκέη,ντέη ή λέη.

      Για τις μαλακίες που θα ψηφίζει αύριο μαζί με τους άλλους και δεν θά χουμε μία να πληρώσουμε όλους αυτούς που θα του κάνουν τις πλάτες για να ψηφίζει όλες αυτές τις μαλακίες όμως,…
      μας νοιάζει λίγο..

  6. Λαμπερός καθαρος φωτινος επικοινωνιακός μορφωμένος Καλιεργημενος προχωρημένος με γλώσσες με βαθιά ενσυναίσθηση με θέληση με πείσμα και δεν θα μας προδώσει ποτέ..
    Δαγκωτο Κασσελακη

  7. Κασσελακης ο πιο ανθρώπινος , έντιμος, ειλικρινής έξω από το σύστημα που μας κυβερνά!!!! Όλοι οι άλλοι είναι πάρε τόν ένα και χτύπα τον άλλον!!!! Ψήφισαν οι Αθηναίοι τον Δούκα για αλλαγή και η Αθήνα βρωμάει!!! Παντού ακαθαρσιες και περιττώματα ζώων!!!!, Μεγάλη ευθύνη έχουν βέβαια και οι πολίτες που έχουν τα κατοικίδια!!! Αλλά πρέπει με κάποιο τρόπο, νόμο να μπει μια τάξη σε αυτό το σοβαρό θέμα. Δεν μπορούμε να περπατάμε πάνω στα περιττώματα!!

    • Μόλις διάβασα το σχόλιό σου κάρεν..Κάτι μ έπιασε..Δεν ξέρω…

      ..Θέλω να στον πετάξω έξω…

      ..Τον φάκελο του σύριζα με το ψηφοδέλτιο,και να πάμε να τους ψηφίσουμε μαζί..

      • Ο Τσίπρας κυβέρνησε ήδη. Ο Ανδρουλάκης με τίποτε, δεν τραβάει. Μάλλον ο Κασσελάκης, επειδή σίγουρα έχει επικοινωνιακό χάρισμα!

        • ..Και μετά,να μαζευτείτε και με κάτι άλλα φρούτα από δω μέσα,την Λήδα,την Μαρία,το βασιλάκι,την Ανθούλα και το Γιωργάκι..και να πάτε Κέρκυρα…

          Να την στήσετε μπροστάρηδες κάτω απ τα μπαλκόνι του μεγάλου νέου σας ηγέτη, και να κάτσετε να σας πετάει γλάστρες,στάμνες και μπουκάλια,ζαρτινιέρες,αυγά κόκκινα,μωβ,μελάτα,και ότι άλλο στα κεφάλια,να τηρήσετε και το έθιμο,αλλά και να διασκεδάσετε όλοι μαζί..

          ..Μπορεί να βγάλει και το κατοικίδιό του έξω,να σας πετάξει και τίποτα μολώχες απ τον γάμο τους αν είσαστε τυχεροί..ή και να σας κατουρήσουν και οι δυό τους όλους μαζί..Δεν ξέρεις..

          Εσείς,έτοιμοι να είστε..

          Αν δεν τον προλάβετε στην Κέρκυρα,να είστε έτοιμοι για την επόμενη μεγάλη του κομματική συνάθροιση σε καμιά μύκονο,σε κανάν Πόρο,ή σε καμιά θαλαμηγό του κουμπάρου του..
          Μόλις πιάσει λιμάνι,θα σας χαιδέψει έναν-έναν..

    • Θέλω να ξέρω τι θα λες, μετά τα σκ@τ@ που θα φάμε κι απ’ αυτόν…είπαμε,όχι άλλα πειράματα…δεν έχουμε χρόνο,σοβαρευτείτε!!?

  8. Ο Δούκας ο καταλληλότερος…; Εχετε λησμονήσει, πως κανένας δήμαρχος της Αθήνας δεν πρόκοψε πολιτικά; Κανένας…

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This