Δημοσκόπηση: Ποιος ευθύνεται για τα «αμυντικά κενά» λόγω αποστολής οπλισμού στην Ουκρανία;

Must Read

Η δήλωση του Κυριάκου Μητσοτάκη περί ύπαρξης αμυντικών κενών λόγω της αποστολής στρατιωτικού υλικού στην Ουκρανία, προκάλεσε σφοδρές αντιδράσεις.

Η αντιπολίτευση τον κατηγόρησε ακόμα και για προδοσία, ο ίδιος έσπευσε να διευκρινίσει ότι μιλούσε για την Ευρώπη, γεγονός όμως που δεν αναιρεί την αρχική του τοποθέτηση καθώς και η χώρα μας ανήκει στην Ευρώπη. Γι’ αυτό και ακολούθησε νέα διευκρίνιση σύμφωνα με την οποία η αποστολή στρατιωτικού υλικού στην Ουκρανία έγινε υπό τις εισηγήσεις της στρατιωτικής ηγεσίας.

Εσείς ποιος πιστεύετε ότι ευθύνεται για τα αμυντικά κενά που δημιουργήθηκαν από την αποστολή όπλων στο Κίεβο;

Σημείωση: Μπορείτε να ψηφίσετε μόνο μία φορά. Το σύστημα για λόγους ασφάλειας σας επιτρέπει μόνο μία ψήφο!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Κούλη πόσα πήρες για να μας ξεπούλησης δηλαδή για να το κάνουμε ξεκάθαρο τι λείπει από το στρατό τώρα και που πήγαν τα λεφτά που εισέπραξες δώσε αναφορά στον Έλληνα που από τους φόρους του αγοράστηκαν αυτά που ξεπούλησες ο εισαγγελέας ακουη

  2. Φυσικά η πρώτη ευθύνη είναι της κυβέρνησης και κατά συνέπεια του πρωθυπουργού αλλά έχουν ανάλογη ευθύνη και οι χειροκροτητες του Ζελενσκι ΠΑΣΟΚ ΣΥΡΙΖΑ κτλ.

  3. Άπαντες,συμπεριλαμβανομένου του ελληνικού λαού που τους ανέχθηκε..
    Καλές οι ειδήσεις σας.
    Κώστας Σκουφάς,ΠΕΜ (Παγκόσμιο Ελληνιστικο Μέτωπο για την προώθηση τον κλασικών Ιδεών και Αρχών),γενικός αρχηγός της Νέας Εθνικής Αντίστασης.

  4. Κατά κύριο λόγο υπεύθυνος είναι ο ξενόδουλος και μειοδότης,αυτή η μαριονέτα,που λέγεται Πρωθυπουργός ,ο οποίος αποφασίζει και διατάζει.Άμοιροι ευθυνών δε ,είναι και η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Εθνικής Άμυνας καθώς και η στρατιωτική ηγεσία.Δεν ήξεραν ;;Παρασύρθηκαν,εξαπατήθηκαν από τον λαοπλάνο Corleone, ότι θα καλυφθούν τα κενά ;;; Δεν πρόβαλλαν αντιστάσεις και ενστάσεις φοβούμενοι μην χάσουν τις θέσεις τους;;; Ή έγιναν μυστηριώδεις συναλλαγές με αντάλλαγμα πολιτική καριέρα;; Άρα φταίνε όλοι…..Ας αποδείξουν το αντίθετο.. Πάντως έρχεται μεγάλο φαγοπότι με τους εξοπλισμούς…
    Στάικος Π.

  5. Η κυβέρνηση Μητσοτακη αποφάσισε να αποθηκευτεί η γραμμή παραγωγής των κορμων βλημάτων 155 και συνεπώς έπαυσε η χώρα μας να παράγει τέτοια βλήματα παρά μόνο να γομωνει εισαγόμενους κορμούς. Η δε γραμμή γομώσεων πέρασε σε διαχείριση ξένων

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This