Δημοσκόπηση: Πώς κρίνετε την στάση Γεραπετρίτη έναντι της Τουρκίας;

Must Read

Τόσο οι διαχρονικές αλλά κυρίως οι πρόσφατες τοποθετήσεις του υπουργού εξωτερικών Γιώργου Γεραπετρίτη για τον «ελληνοτουρκικό διάλογο», έχουν προκαλέσει μεγάλες αντιδράσεις. Ο ίδιος ισχυρίζεται ότι δεν πρόκειται να παρεκκλίνει από την «εθνική γραμμή».

Εσείς πώς κρίνετε την στάση Γεραπετρίτη έναντι της Τουρκίας;

Σημείωση: Μπορείτε να ψηφίσετε μόνο μία φορά. Το σύστημα για λόγους ασφάλειας σας επιτρέπει μόνο μία ψήφο!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Ο ” μη γράφεις ανοησίες” προφανώς έχει πρόβλημα κατανόησης αυτών που διαβάζει έστω και αν είναι στα Ελληνικά. Όταν λέμε “ΕΦΟΣΟΝ πάει για εσχάτη προδοσία” εννοούμε στα Ελληνικά ” εφόσον πάει για εσχάτη προδοσία” Τώρα για το ποιός γράφει ανοησίες, ένα έχω νά πω : Όλοι όι καθηγητές μας μας έλεγαν ότι η ημιμαθείς είναι χειρότερη της αμάθειας. Όσο για αυτά πού γράφεις, κάτι πειρε τό αυτί σου, αλλά έχεις πρόβλημα κατανόησης.

  2. Τέτοια εξευτελιστική υπόκλιση δεν έχουμε
    δει ούτε και έχουμε ακούσει από την εποχή της Τουρκοκρατίας.
    ΥΓ.Εξ ου και ΡΑΓΙΑΠΕΤΡΙΤΗΣ

  3. Ντροπή καί μόνο πού κάνετε δημοσκόπηση. Ο Χατζηαβάτης,πού τον έκανε Υπουργό Εξωτερικών η εγκληματική οργάνωση πού πήρε την εξουσία (41% ),επειδή ακριβώς είναι Χατζηαβάτης , καί πού προσκύνησε δύο φορές , ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ τό αφεντικό του τον Ερντογάν, Έπρεπε να κάνετε δημοψήφισμα, εφόσον πάει για εσχάτη προδοσία, ΕΑΝ ΦΆΕΙ ΙΣΌΒΙΑ ή ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΊ.

    • Ουδείς εκτελείται για την δουλοπρέπειά του, εφ’ όσον δεν έκαμε ζημιά στην Πατρίδα. Ο Σημίτης κατέβασε την σημαία μας στα Ίμια, δηλαδή ελάττωσε την επικράτεια, χωρίς την πλειοψηφία (151) τού απαιτούμενου νόμου και κυκλοφορεί ελεύθερος και ωραίος. Οι άλλοι έφωσαν όνομα, γλώσσα και εθνικότητα μακεδονική στους Σκοπιανούς και ουδείς τούς ενοχλεί, διότι ήταν όλα νόμιμα.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This