Δημοσκόπηση: Πώς οφείλει να αντιδράσει η κυβέρνηση έπειτα από τις τελευταίες εξελίξεις;

Must Read

Τις τελευταίες εβδομάδες είναι προφανές ότι η κυβέρνηση και προσωπικά ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης εκτός από την αυξανόμενη λαϊκή οργή όπως προκύπτει από τις πρόσφατες δημοσκοπήσεις, αντιμετωπίζει και ενδοκυβερνητική αστάθεια.

Ποια πιστεύετε πως πρέπει να είναι η πρέπουσα αντίδραση;

Σημείωση: Μπορείτε να ψηφίσετε μόνο μία φορά. Το σύστημα για λόγους ασφάλειας σας επιτρέπει μόνο μία ψήφο!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Καθόλου δε μας αφορά τι πρεπει να κάνει μια κυβέρνηση εγκληματιών.
    Ούτε τι πρέπει να κάνει ένα κόμμα εγκληματική οργάνωση.

    Το μόνο που μας ενδιαφέρει είναι τι θα κάνει ο λαός. Κι αυτός πρέπει να τους οδηγήσει σε ισόβια, να τους αφαιρέσει τα πολιτικά δικαιώματα, να διαλύσει το κομμα-μαφία και να διαπομπεύσει κάθε στέλεχος του
    κόμματος και να απαγορεύσει την επαναλειτουργία του.

    Και κυρίως όλοι αυτοί δεξιοί ψηφοφόροι με τα χέρια βουτηγμένα στο αίμα με την ψήφο του 2023 να πάνε να ξεπλύνουν την ντροπή ρίχνοντας αυτήν την κυβέρνηση.

    Αρκετά καθίσατε στον καναπέ. Την τελευταία φορά που σηκωθήκατε ήταν όταν σας ξεσήκωνε ο Πορτοσάλτε και κάτι παππαδαριά.

  2. Μόνο ο κουλης θα μπορούσε και τελικά τα κατάφερε να μας κατσικοθει πρόεδρος με αποδοχή γύρω 12τηςεκατ ο της κοινωνίας γιατί μη μου πείτε ότι εχει παραπάνω ποσοστό θα γελανε και οι πέτρες

  3. …….τι εκτελεστικά αποσπάσματα και φυλακές ρε παιδιά, εγώ θα πρότεινα εξορία στη ……Σαντορίνη και Αμοργό σε ένα μήνα περίπου θα είναι χειρότερα και από την……Μακρόνησο και να μείνουν εκεί μέχρι η λάβα του ηφαιστείου να ενώσει αυτά τα νησιά με το…..Λαύριο και το Σούνιο……

  4. Ε ρε ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ που θέλετε.
    Μια φορά πήγε ο Πινόκιο ως πρωθυπουργός στο υπουργείο Άμυνας και ο Μπουλης μπροστά του μας απείλησε ότι ο στρατός θα επιβάλει την τάξη στο εσωτερικό της χώρας.
    Αυτό θέλετε.

    • Άντε ρε τραχανοπλαγιά ,που μας γράφεις
      τι χρειαζόμαστε. Ο Κούλης είναι 10 φορές χειρότερος
      του Τσίπρα. Άντε πίσω στην κωλοτρυπίδα όπου
      από όπου ξεπετάχτηκες ,πουστροκουλοτρολάκι .
      Σιχαμένε !

    • Και μια ζεστή κουραδα πάλι καλύτερη θα ήταν από τον Κουλη. Αυτό δεν καταλαβαίνετε ζώα της ΝΔ για αυτό ο κόσμος θα σας γαμησει ό,τι έχετε και δεν έχετε στις εκλογές

    • Ελπίζω να σου δίνουν κάνα φράγκο εκεί στην εγκληματική οργάνωση που υπηρετείς. Γιατί αν τα πιστεύεις αυτά που λες, απαλλάσσεται λόγω πολύ χαμηλής αντίληψης.

      Παρεπιπτόντως, επί ‘Μπουλη’ δε θυμάμαι το Τουρκικό Ναυτικό στα 7 μίλια από το Λασίθι. Κάτι κομμένα καλώδια θυμάμαι.

      Ούτε χαριεντισμούς και υποκλίσεις θυμάμαι, αλλά τον Ερντογάν σούζα να τα ακούει από τον Τσίπρα σε ζωντανή μετάδοση.

      Και σκέψου ότι ο Τσίπρας ήταν ένας μαλάκας διεθνιστής που ανακάλυψε την πατρίδα στα 40.

      Φαντάσου δηλαδή πόσο Τουρκόδουλος προδότης είναι το αφεντικό σου.

      Αν τα παίρνεις, σε καλή μεριά. Αν είναι απλά θέμα αντίληψης, άνοιξε κάνα βιβλίο. Βοηθάει.

  5. 1992: Ο ΥΠΕΞ Α. Σαμαράς προτείνει στο συμβούλιο αρχηγών κομμάτων υπό το ΠτΔ Κ. Καραμανλή να μην γίνει δεκτή ονομασία για τα Σκόπια, η οποία θα περιλαμβάνει την λέξη Μακεδονία, ή παράγωγό της. Η πρόταση γίνεται δεκτή.

    Στις 30/9/2007, η Ντόρα Μπακογιάνννη, δηλώνει στις προγραμματικές δηλώσεις τής νεοεκλεγείσας κυβέρνησης τής ΝΔ, ότι η κυβέρνηση θα προχωρήσει προς την λύση σύνθετης ονομασίας, η οποία θα προβλέπει γεωγραφικό προσδιορισμό τής λέξης Μακεδονίας, erga omnes.

    Τα περί φυλακίσεως προβλέπουν πρώτα δίκη και καταδίκη. Δεν βλέπω να δικάζεται κανένας πολιτικός, διότι όλους τούς καλύπτει η βουλευτική ασυλία και το άρθρο 86 τού Συντάγματος.

  6. ΘΑΝΑΤΙΚΗ ΠΟΙΝΗ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ σε ολα τα σκυλια της βουλης και ειδικα για τους Γαπ, Σαμαρα, Τσιπρα, Μητσοτακη ΘΑΝΑΤΟΣ μεχρι 3ου βαθμου συγγενειας ωστε να μην εχουμε ΙΣΤΟΡΙΚΑ πισωγυρισματα οπως εγινε στην πρωην Γιουγκοσλαβια

  7. Εντάξει. Τόν ξεπλυνες τον Αρχηγό τής φαμίλιας. Αφού αυτός είναι ΑΡΧΗΓΌΣ τής ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΉΣ ΟΡΓΆΝΩΣΗΣ, πού τον έμαθαν όλοι καί δεν μπορούμε νά τό κρύψουμε, τούς βάζουμε όλους σε ένα τσουκάλι ,το κουνάμε καί ξεπλυθηκε ο αρχηγός. Τό “όλοι ίδιοι είναι””” τό ανακάλυψαν όι ΑΠΑΤΑΙΩΝΕΣ για νά “”” δείξουν”””” ότι δεν είναι μόνο αυτοί. , άρα ότι καί νά κάνεις……… Δυστυχώς μετά από όλα αυτά,ακόμη υπάρχουν ξεπλυστρες τού μιζοτακη υπολείμματα τού 41%.
    Αχ βρε ΠΑΎΛΟ δεν κατέβηκες τήν δεύτερη Κυριακή νά έχουμε τώρα ΠΡΌΕΔΡΟ πού θά τόν τρεμαν όλα τα ΔΙΕΥΘΑΡΜΕΝΑ ΛΑΜΌΓΙΑ.

  8. Φυλάκιση Μητσοτάκη στο ίδιο κελί με ΓΑΠ, Σαμάρα, Τσίπρα και τον Καμμένο να τους φτιάχνει καφέδες παρηγοριάς.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Διαβάζονται τώρα

spot_img

More Articles Like This