Κατά την διάρκεια της στρατιωτικής παρέλασης της 25ης Μαρτίου, στελέχη της ΣΜΥΝ εκφώνησαν σύνθημα για την ελληνικότητα της Κύπρου, με αντιτουρκική χροιά.
Ακολούθησε η ενόχληση του Μεγάρου Μαξίμου, κομμάτων της Aριστεράς και του τουρκικού ΥΠΕΞ, με κοινό αίτημα την τιμωρία των συγκεκριμένων στελεχών.
Το αντιτουρκικό σύνθημα που ξεσήκωσε τα πλήθη στην παρέλαση… pic.twitter.com/OxtbN8UlkJ
— newsbreak.gr (@newsbreakGR) March 25, 2025
Εσείς πιστεύετε ότι τα στελέχη της ΣΜΥΝ πρέπει να τιμωρηθούν;
Εμφύλιος με πτώματα ΥΜΕΤΕΡΩΝ αν πειραχθουν αυτοί που έκαναν αυτό που έπρεπε να κάνουν! Κ λίγα είπανε τα παιδιά.
Δεν γ*μιεται μόνο η Τουρκία, ο Μητσοτάκης, ο Δένδιας, αλλά κ όλη η συμμορία ΥΜΕΤΕΡΩΝ.
Μολις μια μερα και αποδειχθηκε οτι οχι μονο η Τουρκια Γ@μιεται αλλά κανει και εξαγωγη ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ σε ολη την Ευρωπη εκτος της Ελλαδας !!!
πηγη x . com/Zarriable/status/1905635305148809590
Για να δω τον κωλο σας τωρα που αποφασιζετε οτι ποιο ανθελληνικό υπαρχει εδω και 15 χρονια !!!
Φωτιά και τσεκούρι στους προσκυνιμενους
Όποιος κωωλοπουστος ψήφισε Ναι να ψοφήσει!!!!
H ερώτηση θάπρεπε να είναι τι είναι περισσότερο ατιμωτικό και υβριστικό
α/ ο τεμενάς υποταγής του Γεραπετρίτη στον τούρκο ή
β/ τα υβριστικά συνθήματα των νέων παιδιών σε αυτό τον τούρκο που συνεχώς μας προκαλεί
Εκει παει η λογική της ποινης για το αντιθετο συνθημα …
υ.γ. αληθεια τι εκαναν οι κυβερνησεις απο το 2017 αν θυμαμαι καλα που μιλουσε ο Ερντογαν για ΓΑΛΑΖΙΑ ΠΑΤΡΙΔΑ?
Απαντηση… ΤΙΠΟΤΑ
αυτα τα λιγα για να καταλαβετε με τι ανθελληνες εχουμε να κανουμε σε ολα τα επιπεδα εξουσιας!!!
Έχουμε έναν μαλάκα γείτονα που ανάλογα πως θα ξυπνήσει βρίσκει γαλάζιες πατρίδες και μας θεωρεί ότι δεν υπάρχουμε μας έχουν πρήξει με τις πατρίδες της καρδιάς τους. Καθημερινό μπόουλινγκ το γόμαρι το διπλανο άλλα και οι Έλληνες έχουν μάθει μετά από τόσο καιρό στην ηττοπάθεια αν δεν κλέβανε και πίστευαν σε αυτήν την πατρίδα τώρα θα ήμασταν ένα Ισραήλ που θα έκανε επεμβάσεις στοχευμένες προληπτικές άλλα πως όταν κατάφεραν να μην πιστεύει κανείς στην πατρίδα στην παράδοση μας στον πολιτισμό μας στην πίστη μας όλα τα μηδένισαν και ήρθε και το δημογραφικό σαν κερασάκι στην τούρτα ας ελπίσουμε να έρθει ένας που θα αγαπάει τον ελληνισμό και όχι την εξουσία
Μπράβο!
Δεν θα γράψω αυτό που θέλετε εσείς, κυρίες και κύριοι του ΝΕWS BREAK, που δημοσιεύεται μόνο τα μυνήματα που σας βολεύουν λογοκρισία κάνετε?
Όταν βλέπει κανείς την φωτογραφία με την υπόκλιση του Γεραπετριτη που έλαβε χώρα ζωντανά στο πανελλήνιο πώς αισθάνεται;Τι είναι πιο αρνητικό αυτή η σκηνή επίσημα στο πανελλήνιο ή το σύνθημα των παιδιών της ΣΜΥΝ που στο πρώτο σκέλος μιλούσε για την Κύπρο και στο δεύτερο η αγανάκτηση για την συνεχόμενη ύβρη από τους Τούρκους που καμαρώνουν για τις βιαιοπραγίες κατά των Ελλήνων της Κύπρου,τους βιασμούς των γυναικόπαιδων και τις δολοφονίες (και όχι μόνο στην Κύπρο);
Τα παιδιά είπαν αυτό που λέει ήθέλει να πει το 90% του πλυθησμού της Ελλάδας – το υπόλοιπο 10% είναι Οθωμανοί/Μουσουλμάνοι
Πάτε καλά ρε; Θα αποτάξετε τα ψυχωμένα Ελληνόπουλα που είναι η ασπίδα της Πατρίδας, για τρίχες κατσαρές; Η “πολιτική ορθότητα” μας μάρανε…Τους αξίζει κάθε έπαινος…
Να αγιάσουν τα παιδιά που είπαν αυτά που κάθε Έλληνας θέλει να πει. Να τιμωρηθούν; Να τιμωρηθούν οι πολιτικοί μας, οι οποίοι όταν “βήχουν” οι Τούρκοι τους πιάνει σύγκρυο. Κι ας μην ταράζονται τόσο. Έτσι κι αλλιώς ο απλός λαός θα βγάλει τα κάστανα από τη φωτιά όταν έρθουν τα δύσκολα.
Ας κάνουν τον κόπο οι .. νομοταγείς, πεφωτισμένοι του πολιτικού, ορθού λόγου και να δουν τι ξεστομίζουν στις δικές τους παρελάσεις και τις στρατιωτικές εκδηλώσεις και εκπαιδεύσεις πρώτα!Η’μηπως δεν τα γνωρίζουν;;;!!! Απαράδεκτο και θλιβερό να τιμωρηθούν τα παιδιά.
Η αληθεια αυτη ειναι και περαστικά σας οσοι υποστηριζετε την φυλακιση και τελικα αποταξη των δοκιμων της ΣΜΥΝ
Κατά Κυριάκου Μητσοτάκη συγγενή του Λευτεράκη του Βενιζέλου φυλακίσαντος και απετάξαντος δοκίμους της ΣΜΥΝ και επιβουλευθέντος την βασιλείαν και την πατρίδαν, ΑΝΑΘΕΜΑ έστω!!!!!!!!!!!!
Γιατί πετάξατε έξω το μήνυμα μου?
Φριττω με τους ησυχονεριτες όλων των αποχρώσεων, όλων των σχολών κατευνασμού που για σύνθημά τους έχουν:Τι θέλετε πόλεμο; Δηλαδή με το καταπτυστο ψευδοδιλημμα τι λένε; Σκύψτε το κεφάλι!Δεν πειράζει κι αν γίνουμε τουρκική επαρχία!Λες κι εμείς ξυπνήσαμε ένα πρωί και είπαμε ας κάνουμε πόλεμο με τους Τούρκους.Φριττω για όσους κατηγορούν τα παιδιά λες και δεν πήγαν στο στρατό,δεν ξέρουν από στρατιωτικά συνθήματα που σε όλους τους στρατούς του κόσμου είναι μέρος της εκπαίδευσης και του στρατιωτικού ηθικού.Ουε υμίν γραμματείς και Φαρισαίοι, δειλοί και ασήμαντοι! Αλήθεια με ποιανού μέρος είστε;Με αυτούς που θα μας πετάξουν στη θάλασσα όπως τους παππούδες μας;
Μετά από πολλά χρόνια ένιωσα Υπερηφάνεια στην παρέλαση και αυτό χάρη στο Πολεμικό Ναυτικό!!!
Συγχαρητήρια στα παιδιά!!!
Επιτέλους να ακουστεί μέσω των Υπαξιωματικών η άποψη ενός μεγάλου ποσοστού του ελληνικού λαού.
Συμφωνώ Αρετή μου
Στά ΙΜΙΑ δέν είδα πόνο νά παραιτηθούν πολιτικοί…?
Μπράβο στά παιδιά. Τι είπαν δηλαδή..? Νά πάνε νά γαμηθούν…!
Όποτε θέλουν….
Κα Καστοριάδου τα θερμά μου συγχαρητήρια!
Συμφωνώ μαζί σας!!!Ακούστηκε η ΦΩΝΗ ΜΑΣ!!!
Δεν είδα όμως αυτούς που κοπτονται για να τιμωρηθούν τα παιδιά και σχεδόν όλο το μιντιακό σύστημα και οι διάφοροι πολιτικοί μαιντανοι με ποικιλόμορφα ιδρύματα και ένωσες,που περιφέρονται ως πεφωτισμένοι της … εθνικής πολιτικής και της πολιτικής ορθότητας!! όταν οι αιώνιοι εχθροί του ελληνισμού μας καθυβριζουν από τον σουλτάνο ως τον τελευταίο εκεί αμέτρητες φορές με αθλιότητες.
Μπράβο στα παιδιά που σήκωσαν ανάστημα και δεν έκαναν υποκλίσεις! Αυτή τη γλώσσα καταλαβαίνουν οι ισλαμοναζι τουρκομογγολοι σφαγείς και υβριστές του ελληνισμού.Ολη η Ελλάδα περήφανη για σας.Δεν μας πτοούν οι εγχώριοι ραγιάδες και Πεμπτοφαλαγγιτες ανθελληνες.Μας κάνετε περήφανους! Μπράβο σας!!!
Πραγματικά διαβάζει κανείς τα σχόλια και καταλαβαίνει γιατί αυτή η χώρα δεν πρόκειται να υπάρχει στο διάβα του χρόνου. Τα ίδια μυαλά , οι ίδιες αρρωστημένες αντιλήψεις , αμάθεια και φυσικά μίσος που τόσο εύκολα βάζει κάποιος μέσα σας. Πατριώτες βγάλτε όλο το μίσος σας αν αυτό σας κάνει καλύτερους ανθρώπους και κυρίως αν αισθάνεστε ότι θα νιώσετε καλύτερα. Ισλαμοφασιστες και χριστιανό Ταλιμπάν. Οι πόλεμοι δεν κερδίζονται με μπινελικια στις παρελάσεις , ούτε με πατριωτισμό του πεζοδρομίου. Οι πόλεμοι πλέον κερδίζονται πίσω από κλειστές πόρτες , από ανθρώπους έξυπνους που κάνουν επιτυχημένες οικονομικές συμφωνίες και να δοξαζετε τον Θεό που έχουν τέτοιους ανθρώπους. Αυτοί μας κρατάνε πάνω οι Έλληνες εφοπλιστές.
Δεν μας ενδιαφέρουν οι κλειστές πόρτες και τα υπόγεια!! Ούτε τα εμετικά,ραγιαδιστικα, χιλιοειπωμενα κατεβατα των υπαλλήλων των αφεντικών τους που κρατάνε επί δεκαετίες όμηρο τη χώρα μας.Εμεις έχουμε την πίστη μας,την πατρίδα μας,τις αξίες τις διαχρονικές και τον Κάλβο μέσα μας: Θέλει αρετή και τόλμη η ελευθερία!Και εάν δεν σου αρέσει η χώρα αυτή τότε στα τσακιδια!
Συγχαρητήρια στα νέα παιδιά, δεν φοβόμαστε τίποτα και ας έρθουν μέρα η νύχτα οποίοι θέλουν και θα πνιγούν στο Αιγαίο.
Οι κλειστές πόρτες μας φέρανε εδώ που μας φέρανε… Αμφισβήτηση των νησιών, αποστρατικοποίηση των νησιών, αμφισβήτηση της κυριαρχίας του Αιγαίου, της υφαλοκρηπίδας… Και εσωτερικά… της Μάνδρας, το Μάτι, τα Τέμπη… κ.λ.π. κ.λ.π. κ.λ.π…
Για ποιους Έλληνες εφοπλιστές μιλάς; Γι αυτούς που κάνουν λαθρεμπόριο εν μέσω πολέμου Ουκρανίας;Για αυτούς που κάνουν ότι μπορούν για να μην μπει σε εφαρμογή ο EST Mead;Γι αυτούς που είναι μέχρι το κόκκαλο διεφθαρμένοι και διαπλεκόμενοι σε κάθε λογής σκάνδαλο;Για αυτούς που δεν ήθελαν τον Αγωγό Μπουργκάς Αλεξανδρούπολη;Για αυτούς που έχουν όλα τα εκδοτικά και μιντιακα συγκροτήματα για να ανεβοκατεβαζουν κυβερνήσεις και να προωβθουν τα συμφέροντά τούς;Για αυτούς που διώκονται από τη δικαιοσύνη αλλά ποτέ δεν θα πανε στη φυλακή; Για αυτούς που τους σωσαμε τα εκατομμύρια δανείων με τα μνημόνια;Για ποιους;
Μαρινάκη,εσύ;;;;
Όχι αγαπητέ,δεν είναι θέμα μίσους! Ούτε αποκλειστικά… μπινελικι! Ούτε το φρόνημα καθορίζεται αποκλειστικά από αυτό.Κανεις μεγάλο λάθος.Σε όλους τους στρατούς του κόσμου,σε στρατιωτικά τμήματα, παρελάσεις κλπ είναι κάτι σύνηθες.Ασφαλως όσοι έχουν υπηρετήσει το γνωρίζουν και είναι εντελώς άδικο αυτό που λες.Τα στρατιωτικά τμήματα ετοιμάζονται για πόλεμο αλλιώς θα έκαναν παρέλαση κρατώντας λουλούδια και φωνάζοντας πόσο καλοί είναι οι εχθροί μας!!! Τα αρχαιοελληνικά ιδεώδη δεν περιορίζονται σε ένα σύνθημα αγανάκτησης και παραμέτρου της εκπαίδευσης προς ανύψωση του ηθικού.Εντυπωση προκαλεί πάντως αλγηνη που δεν έχεις να πεις τίποτα για τις υβριστικές δηλώσεις και αθλιότητες που δεχόμαστε από τους Τούρκους ακατάπαυστα επί δεκαετίες ! Κάνε και καμιά έρευνα να δεις τι ξεστομίζουν αυτοί σε παρελάσεις και εκπαιδεύσεις.
Το Θεό τον δοξάζουμε πρώτον γιατί μας έδωσε αυτήν την ευλογημένη και αιώνια πατρίδα με την ευλογημένη και αιώνια πιστη μας και είμαστε περήφανοι για τους προγόνους μας που θυσιάστηκαν για εμας και γνωρίζουμε ποιοι θα πολεμήσουν εάν χρειαστεί και αυτοί δεν είναι σίγουρα οι οικονομικές συμφωνίες και οι κλειστές πόρτες….και μας το διδάσκει η ιστορία και οι πρόγονοι μας.
Υπήρχε ηπάρχει και και θα υπάρχει στον αιώνα τον άπαντα.
Δηλαδή σήμερα έχουμε χώρα που δεν είναι επαρχία της Τουρκίας λόγω επιτυχημένων εμπορικών συμφωνιών των αγωνιστών του 1821; Τότε γιατί πληρώνουμε τα μαλλιοκέφαλά μας για εξοπλισμούς και διατηρούμε στρατό; Εσείς φαίνεται θέλετε τον στρατό να σας σερβίρει στα απογευματινά σας τέϊα. Αντε στο καλό και μην ξανάρθετε.
Απίθανε.
Οι αγώνες δέν κερδίζονται μέ φιλοσοφίες τού κώλου, δειλία καί φραπέδες…. Οι ήρωες για να λές εσύ τίς ΜΑΛΑΚΙΕΣ σου έδωσαν τό αίμα τους… 1821,…1912,…Μεκεδονικός Αγώνας,.. 1940….
Σέ κόβω μέχρι αδελφή ψυχή…
Μέχρι σήμερα τιμάμε ΗΡΩΕΣ.
ΌΧΙ κάτι χαμένους σαν καί εσένα.
Όλοι δρόμο , να πάνε στα γήπεδα μαζί με τους άλλους καφρους , μαζί και η ηγεσία της σχολής τους. Και τα πλήθη που ξεσηκώθηκαν να μαζέψουν λεφτά. για να τους στήσουν ανδριάντα γιατί πραγματικά τέτοια ηρωική πράξη έχει πολλά χρόνια να δει η χώρα. Άλλωστε το σύνθημα τους είναι πνευματώδες και πηγάζει μέσα από τους ηρωικούς αγώνες των αρχαίων Ελλήνων . Ελληναρες !!!!
Δρόμο!!! εσύ γιουσουφακι!Που μιλάς για αυτά τα παιδιά τουρκοσπιρε!Βρωμιάρη!να πλένεις το στόμα σου όταν μιλάς για την ΣΜΥΝ!
Αγαπητέ πατριώτη , σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια και είμαι ευγνώμων που απαντάω στο σχόλιο σου. Φίλε μου εσένα το πατριωτικό σου φρόνημα ανυψώνεται με ένα μπινελικι στους Τούρκους. Αν αυτό σε κάνει περήφανο δικαίωμα σου ,εμένα με χαλάει να βλέπω αυτήν την εικόνα. τωρα αν νομίζεις ότι αυτό είναι μια στιγμή που το έθνος θα εγερθεί για να αποκτήσει την χαμένη περηφάνεια του τότε λυπάμαι αλλά πλανιεσαι οικτρά.
Τον εαυτό σου να λυπάσαι αγαπητέ!Όση σχέση έχει η πεταλούδα με τον ελέφαντα άλλη τόση έχεις εσύ με πατριωτικό φρόνημα και έθνος.Η ιστορία έδειξε και δείχνει ποιος πλανάται.Ιστορια χιλιάδων ετών! Θλιβερό να μήν έχεις διδαχτεί κάτι! Λυπάμαι!
Όχι αγαπητέ,δεν είναι θέμα μίσους! Ούτε αποκλειστικά… μπινελικι! Ούτε το φρόνημα καθορίζεται αποκλειστικά από αυτό.Κανεις μεγάλο λάθος.Σε όλους τους στρατούς του κόσμου,σε στρατιωτικά τμήματα, παρελάσεις κλπ είναι κάτι σύνηθες.Ασφαλως όσοι έχουν υπηρετήσει το γνωρίζουν και είναι εντελώς άδικο αυτό που λες.Τα στρατιωτικά τμήματα ετοιμάζονται για πόλεμο αλλιώς θα έκαναν παρέλαση κρατώντας λουλούδια και φωνάζοντας πόσο καλοί είναι οι εχθροί μας!!! Τα αρχαιοελληνικά ιδεώδη δεν περιορίζονται σε ένα σύνθημα αγανάκτησης και παραμέτρου της εκπαίδευσης προς ανύψωση του ηθικού.Εντυπωση προκαλεί πάντως αλγηνη που δεν έχεις να πεις τίποτα για τις υβριστικές δηλώσεις και αθλιότητες που δεχόμαστε από τους Τούρκους ακατάπαυστα επί δεκαετίες ! Κάνε και καμιά έρευνα να δεις τι ξεστομίζουν αυτοί σε παρελάσεις και εκπαιδεύσεις.
Αγαπητέ φίλε μου πατριώτη και εγώ σε ευχαριστώ, για όλα τα καλά σου στα προηγούμενα σχόλια σου λόγια!Θα ήθελα να σου πω ότι εμένα το πατριωτικό μου φρόνημα ανυψώνεται όταν ακούω αυτά τα νέα παιδιά να λένε η Κύπρος είναι Ελληνική, γιατί κοντευουμε να το ξεχάσουμε….και δεν περιοριζομαι στα “μπινελικια”όπως διατυπώσεις.Επισης το έθνος ζεί γιατί κάθε στιγμή νιώθει την έγερση!η οποία συμβαίνει και να επισημοποιείται,να υπενθυμίζεται και να σκορπίζει υπερηφάνεια σε εθνικές επετείους!Και καλό είναι να θυμόμαστε πώς ο Κολοκοτρώνης και ο Καραϊσκάκης έριχναν ακόμη βαρύτερα “μπινελικια”όταν τους εξύβριζαν οι Τούρκοι.Αυτο πιστεύουμε ως Έλληνες.Καλο είναι να εξετάσεις τη δική σου πλάνη!
Να κοιταχτουν πρώτα στον καθρέφτη αυτοί που θέλουν να τιμωρηθούν τα στελέχη της ΣΜΥΝ!!!Τους βγάζω το καπέλο!Τους υβριστές της πατρίδας σου τους απαντάς στη γλώσσα τους για τις επανειλημμένες αθλιότητες λεκτικές και μη για να καταλαβαίνουν.Το αντίθετο είναι απλά ραγιαδισμοι και ενδοτισμοι γραβατωμενοι και προκλητικοί το λιγότερο.
Είμαι περήφανος για τα παιδιά της ΣΜΥΝ! Αυτά θα πολεμήσουν όχι οι ρεμπεσκιεδες ανίκανοι στα βουλευτικά έδρανα που μας κουνούν τι δάχτυλο και οι κουκουλοφόροι,οι πληρωμένοι αλήτες,που ριμάζουν την περιουσία του καθενός.και όταν είναι να υπηρετήσουν την πατρίδα παίρνουν Ι5!
Ντροπή τους εάν τιμωρήσουν τα στελέχη αυτά,τα παιδιά μας της ΣΜΥΝ.Ο ιδιος ο Ερντογάν, οι υπουργοί και οι στρατηγοί του, που, όσο να ‘ναι, είναι πιο σοβαρό ζήτημα από τι φωνάζουν δεκαοκτάχρονοι και εικοσάχρονοι ως σύνθημα σε στρατιωτική παρέλαση. Ολως ενδεικτικώς: «Θα ‘ρθούμε ξαφνικά μια νύχτα», «Θα βρέξει Ταϊφούν στην Αθήνα» κ.λπ. Ευθείες απειλές επίθεσης, δηλαδή, και από τα πιο υπεύθυνα χείλη, που είναι και παράνομες εχθρικές ενέργειες σύμφωνα με το Διεθνές Δίκαιο. Όλα αυτά φαντάζομαι να τα έχουν υπόψη τούς οι ιθύνοντες!
Το ότι γαβγίζουν και το συνεχίζουν είναι απλά απόδειξη πανικού!Τους ήρθε ταμπλας με τη ΣΜΥΝ! Νόμιζαν ότι ο ελληνικός λαός είναι ραγιαπετριτης!Δεν πάει έτσι….δεν είμαστε ασκέρια!!!
Έχει πλάκα γιατί αν γίνονταν αυτό στην Τουρκία και έβριζαν την Ελλάδα εσείς οι ίδιοι θα κραζατε ότι δεν είναι σωστό κτλ κτλ. Ξαφνικά όλοι λέτε ότι καλά κάνουν και όσοι δεν συμφωνούν είναι ανθελληνες. Γι αυτό η χώρα έχει καταλήξει έτσι, έχει γεμίσει “αντικειμενικούς” και “πατριώτες” που οι περισσότεροι δεν θέλουν καν να μεγαλώσουν εδώ τα παιδιά τους και τα στέλνουν στο εξωτερικό. Κανονικά κάνεις την παρέλαση σου χωρίς συνθήματα χωρίς τίποτα, χαίρεσαι για την χώρα σου χωρίς να μπλέξεις άλλες, δεν είναι γήπεδο, είναι γιορτή
Συμφωνώ με το σχόλιό σας σχετικά με τους “πατριώτες” που στέλνουν τα παιδιά τους στο εξωτερικό και κάνουν ό,τι μπορούν για να μην πάνε στον στρατό. Οι βρισιές κατά την γνώμη μου δεν προσφέρουν αλλά δεν είναι πιά και ειδεχθές έγκλημα. Μια υπερβολική τιμωρία όπως είναι η απόταξη θα έκανε μεγάλο κακό στον ίδιο τον στρατό.
Η5η φαλαγγα των νενεκων νεοελληνων στις επαλξεις
Μιλαμε για εντελως χεστηδες …
Το 8% που ειπε ΝΑΙ ειναι λογικό γιατι καπου εκει το εχω το ποσοστο των συνειδητα προδοτων στην Ελλαδα.
Αυτο το 8% το χρειαζομαστε γιατι ξερουμε οπως το ξερουν τα παιδια της ΣΜΥΝ αλλα και των αλλων σχολων οτι χωρις αυτους τους προδοτες δεν εχει ενδιαφερον ο πολεμος,
Ειναι πολυ ευκολος ο Πολεμος για τους Ελληνες χωρις Εφιαλτες αλλωστε …
¯\_(ツ)_/¯
Αυτό το 8% είναι οι εγχώριοι εφιάλτες,Πεμπτοφαλαγγιτες ,ανθελληνες που γαβγίζουν περισσότερο από τους εχθρούς της χώρας μας,που υποστηρίζουν παγιως Τούρκους, Σκοπιανούς, Αλβανούς και Ισλαμοφασίστες.
Η ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΕΧΕΙ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΑΓΕΛΗΣ ΒΛΑΚΩΝ, ΤΥΦΛΩΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΜΙΣΟΣ, ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΚΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΑΚΡΑ ΔΕΞΙΑ, ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΔΕΚΤΙΚΟΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΧΕΤΕΥΣΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ
να υποθέσω….Ο Πορδοσαλτε κάνει πιο ανόητη προπαγάνδα από εσένα,δεν παίζει…κανενας κηφινας του ακροκεντρωου σοβιέτ σίγουρα τύπου ΕΛΙΑΜΕΠ;
Τυφλό μίσος για την ευλογημένη μας πατρίδα περισσότερο κι από τους ξυριζαίους εχουν τα ανθελληνικά σημιτικά κρέατα σαν και του λόγου σου, που ορφανά των βενιζελικών της καταραμένης φαμίλιας της Κούλας
Λέτε;
ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ -ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ.
Mήπως η εξωτερική διπλωματική πολιτική στην ουσία δεν εξυπηρετεί τα εθνικά συμφέροντα και έρχονται σωρηδόν αυτές οι αντιδράσεις και από τον Λαό και τους ένστολους ;;;
To απαράδεκτο σε όλη την εικόνα είναι το γ@#@ η Τουρκία …
Εμείς με τον λαό της Τουρκίας 204 χρονιά μετά , δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα.
Με την πολιτική εικόνα και τους άνευ δημοκρατικών πολιτικών ενεργειών των δικτατορικών αντιλήψεων των κυβερνώντων ,μας χωρίζει ΑΒΥΣΟΣ και από την άλλη, το εδώ πολιτικό σύστημα εθελοτυφλεί θεωρώντας τον Ελληνικό λαό Αδαή και υποχείρια του !!!
Ξεχνάνε άλλωστε οι πολιτικοί της χώρας μας ,ότι μαχαίρι έκοψαν τα συνθήματα των ένστολων το «Μακεδονία Ξακουστή του Αλεξάνδρου η Χώρα» μιας και οι ίδιοι ξεπούλησαν την Μακεδονία και τον Αλέξανδρο τον έκαναν Σκοπιανό ;;;
Ξεχνάνε άλλωστε οι πολιτικοί της χώρας μας , ότι μαχαίρι έκοψαν τo σύνθημα « Έχω μια αδελφή Κουκλίτσα αληθινή την λένε Βόρειο Ήπειρο την Αγαπώ Πολύ»… πάει και η Βόρειος Ήπειρος να είναι καλά ο Γενίτσαρος Βορειοηπειρώτης Έντι Ράμα που εξυπηρετεί τα συμφέροντα του Σουλτάνου.
Ας μην εξάπτονται λοιπόν κάποιοι για αυτά που ακούστηκαν κατά την Παρέλαση της 25ης Μάρτιου 2025.
Δεν είδα κανένα να εξάπτετε γιατί ξεχάστηκε και διαγράφηκε η Μακεδονία μας και η Βόρειος Ήπειρος !!!
Κάντε υπομονή ευέξαπτοι ψευτό-φιλέλληνες και ΟΧΙ Έλληνες ,και σύντομα θα καταλάβετε ποια είναι τα σχέδια τις Ε.Ε και της Τουρκίας για την Κύπρο , το Αιγαίο και την ΑΟΖ που θα αλλάξουν τα πάντα !!!! ✍
Συμφωνώ με όσα λες απλά το Βόρειος Ήπειρος και το Μακεδονία δεν νομίζω να φοβούνταν να το φωνάξουν.Σε παρελάσεις σε άλλες πόλεις πάντως ακουγόταν.Αλλωστε δεν ήταν αυτή η τελευταία παρέλαση.Σιγα μη φοβηθούμε να φωνάξουμε το Μακεδονία ξακουστή! Αυτό μας έλειπε.Θα το φωνάζουμε μέχρι να πεθάνουμε και για την Βόρειο Ήπειρο.
Ασφαλώς και δεν πρέπει να τιμωρηθούν.Εαν αραδιασουμε το τι έχουν πει για μας οι Τούρκοι και λίγα τους είπανε.Επρεπε να πάρουν το μήνυμα ότι ο ελληνικός λαός δεν είναι δεδομένος! επειδή οι πολιτικοί είναι δεδομένοι!Ούτε ανέχεται να τον υβρίζουν οι εχθροί δίχως απάντηση.
Έτσι και μας φωνάξουν προεκλογικά «λεφτά υπάρχουν” μπαίνουμε στη σειρά να πολεμήσουμε υπέρ πατρίδας . . και από βδομάδας τους λέμε πατριωτικά να πα να γαμηθούνε.
Να σκύβουμε το κεφάλι δηλαδή μας λες κωλε;Τι σχέση έχει αυτό με το πατριωτικό φρόνημα ρε κωλε;Και ποιος σου είπε ότι αυτούς που ψηφίσαμε η ψηφίζουμε μας εμποδίζει να είμαστε πατριώτες ή να μήν μας εξοργίζουν η τους ψηφίσαμε ξέροντας από την αρχή πώς θα κυβερνούν ή το ποια εξωτερική πολιτική θα έχουν;
Εσύ πάντως να υπερηφανευεσαι για τον κωλο σου και άσε μας να είμαστε περήφανοι για την ΣΜΥΝ.Δεν σε χρειαζόμαστε,δεν χρειαζόμαστε κώλους!Δεν κρέμεται ο πατριωτισμός από εσένα,μην ανησυχείς.
Αυτή η πολιτική που χαράζουν οι κυβερνούντες είναι αντίθετη με αυτή που επιδιώκουν και θέλουν οι πολίτες αυτής της χώρας. Είμαστε ένα ξέφραγο αμπέλι. Ο κάθε Αλβανός και Σκοπιανός δηλώνει οτιδήποτε θέλει και η κυβέρνηση κυνηγά μπεκάτσες .
Αν είναι έτσι που τα λές
γιατί τρέχουμε να τος ψηφίσουμε μόλις μας που. «λεφτά υπάρχουν» και «σκίζω τα καρπούζια με ένα νόμο κι ένα σάλτο» κύρια πατριώτα της καλοπέρασης ;
Γιατί είμαστε κράτος,με Σύνταγμα και πολίτευμα.Δεν αποφασίσαμε να γίνουμε ούτε σοβιετια ούτε Μογγολία ούτε Αφγανιστάν. Έχουμε το δικαίωμα του εκλέγειν και εκλέγεσθαι.Οπως και το δικαίωμα στην ελευθερία έκφρασης και στο πατριωτικό φρόνημα!Εξυπνε φελε των Πορδοσαλτε!και των καταληψιών των καρεκλοκενταυρων!
Προφανώς οι περισσότεροι Έλληνες δεν θέλουμε να τιμωρηθούν! Αν τολμήσουν να τους αγγίξουν ίσως έρθουν και πιο κοντά στο τέλος τους. Δεν έκαναν κάτι κακό. Εδώ αυτοί κάνουν δηλώσεις τύπου “θα έρθουμε νύχτα” και δεν έχουν απαντηθεί ποτέ από εμάς.
Έχουν απαντηθεί. Τούς πληροφορήσαμε ότι έχουμε έτοιμο το βαζάκι με την βαζελίνη 🙂 🙂
Εύχομαι να εννοείτε για εκείνους το βαζάκι!
ο Μονος που πρεπει να τημωρηθει ειναι η κυβερνηση Μητσοτακη που δεν ζητησε εξηγησεις οσες φορες ο τουρκος απειλησε την αθηνα και τα νησια με βομβαρδισμο ..Αλλα ο ελληνικος λαος το καταλαβε .Ωθει την ελλαδα σε προσκηνητη της τουρκια γιατι το ελληνικο πολιτικο συστημα ειανι ανικανο να διαχειριστει κρισει πολεμικη με την τουρκια και το ξερει η τουρκια .
Σωστά μιλάς.
ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΣ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ
Να σταματήσει το πολιτικό σύστημα να έχει αυτό το φοβικό σύνδρομο και να υπερασπιστεί την κυριαρχία της χώρας και είναι καιρός να αναπτύξω με αμυντική βιομηχανία.Πενηντα χρόνια το μόνο που κάνουν είναι ο αφανισμός του Ελληνισμού!
Το μόνο παράπτωμα των Ανδρών του Πολεμικού Ναυτικου είναι ότι ΜΕΝΟΥΝ ΜΟΝΑΧΑ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ !!! Εθνικη Κυβέρνηση ΤΩΡΑ !
Στη φυλακή ο Ραγιαδοπετρίτης
Όλοι είναι Έλληνες εκτός από την κυβέρνηση και την αντιπολίτευση..
Να τιμωρηθούν και να εκδιωχθούν απ΄ την ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ όλοι οι αριστεροί ανθέλληνες και τουρκόφιλοι.
Η τουρκία έχει ισχυρό κράτος γιατί δεν έχει τέτοια κόμματα στο κόρφο της.
8.5 % είναι οι σανοφάγοι ευτυχώς στήν Ελλάδα…. 8.5 είναι οι ΝΔημοκράτες, ΛΟΑΤΚΙ,, ανθέλληνες…. καί οι λοιπές ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΈΣ δυνάμεις… Βρε ΟΥΣΤ…
Λοατκι είναι οι αξιωματικοί αυτοί που φώναζαν αλλά είναι κρυφοί
Δεν πτοουμαστε από γραικυλους και ραγιάδες και δεν θα γίνουμε ποτέ σαν τα μούτρα τους όσο κι αν το προσπάθησαν, όσο κι αν το προσπαθησουν.
Τουλάχιστον! Αφύπνισαν όλη την Ελλάδα! Ηθικό ψηλά!!!Δεν θέλουμε σκυφτά κεφάλια!!Να ξυπνήσει το πολιτικό σύστημα και οι καρπαζοεισπρακτορες!!
Φωτιά και τσεκούρι στους προσκυνημένους !Το ’21 πάντα μέσα μας!
Η Κύπρος είναι Ελληνική!
Η Βόρειος Ήπειρος είναι Ελληνική!
Η Κωνσταντινούπολη είναι Ελληνική!
Η Ανατολική Θράκη είναι Ελληνική!
Η Βόρεια Μακεδονία είναι Ελληνική!
Η Ανατολική Ρωμυλία είναι Ελληνική!
Ο Πόντος είναι Ελληνικός!
Η Σμύρνη είναι Ελληνική!
Η Ίμβρος και η Τένεδος είναι Ελληνικά νησιά!
Γαμιέται η Τουρκία!
Γαμιέται η Αλβανία!
Γαμιούνται τα Σκόπια!
Γαμιέται η Τουρκία!
Γαμιέται η Τουρκία!
Γαμιούνται οι ελληνόφωνοι γραικύλοι των Αθηνών!
ΚΑΙ…
ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΓΑΜΙΕΣΑΙ
Θα τα πρότεινα για την επόμενη παρέλαση.Απο ένα να λέει το κάθε τμήμα έχουν καλυπτει όλα!
Μια Κάιντα πήρες όλα σβαρνα πες και για τον Παναθηναϊκό του Αλαφούζου!
Αυτόν τον αφήνουμε σε σένα! Άλλωστε δεν είναι για στρατιωτική παρέλαση! Μπορείς να τον τιμήσεις με υποκλίσεις εσύ αν θες.
Ζήτω το πολεμικό ναυτικό .όχι να μη τιμωρηθούν……ζήτω η πολεμική αεροπορία 🇬🇷 ζήτω ο ελληνικός στρατός
Ζήτω οι ήρωες του 1821🇬🇷✈️🚀🚁🪂 Τούρκος καλός μόνο νεκρός
Και λίγα λες αδελφέ, μπράβο σου.
Όποιος ψηφίζει ναί είναι δουλοπρεπείς και προσκυνημένος σαν τον γεραπετρίτη τον βρωμιάρη.
τιμητικη 15 μερες και το δικαιο δικιο πως η κυπρος ειναι ελληνικη γη ειναι για την τουρκια δεν μπωρο να πω οτι γα@@ετε διοτι η γη ειναι η ΙΩΝΙΑ ,ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΡΩΜΥΛΙΑ,ΙΜΒΡΟΣ,ΤΕΝΕΔΟΣ αλλα για τους ενθεν και απεναντι τον παιρνουν με ρυθμο……
Τιμητική 10 μέρες!!!ΣΜΥΝ!!!
Ο στρατος πρεπει να εχει ηθικο και να ειναι ακμαιοτατο, αλλιως μαυρο φιδι…Η γυναικα του Καισαρα αρκει να ειναι τιμια, πρεπει να δειχνει κιολλας. Ζητω η πατριδα μας και αυτοι που την κρατουν ελευθερη. Ζητω τα παλληκαρια μας και οι μανες που τα γεννουν.
Όποιος ψήφισε “Ναι” να πάει να σκουπίσει τα παπούτσια του Ερντογαν…μόνο για αυτό είναι ικανός…
Ψήφισα ναι!
Εσύ, ο Ερντογάν και όλη η Τουρκία να πάντα να γα/ηθείτε !
Αν ψήφισες ναι τραβά και GAMHSOY μόνο για αυτό είσαι ικανος
Τιμητική άδεια στο μέλλον της χώρας μας από τα παλληκάρια που αγαπούν τον τόπο τους.Συγχαρητηρια !!!
Πολύ καλά έπραξαν, τα αυριανα στελέχη που θα επανδρώσουν τις νέες Φρεγάτες της Πατρίδας μας!
ΗΘΙΚΟΝ ΑΚΜΑΙΟΤΑΤΟΝ
Γαμιέται η Μογγολία και η Νέα Δημοκρατία έπρεπε να φωνάξουν που μας ξεπουλά αρον αρον στους Τούρκους για μα μην αποκαλυφθούν τα σκάνδαλα και τα εγκλήματα της
ΕΠΑΙΝΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ!!!…ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΔΙΚΤΑΚΤΟΡΑ ΕΡΝΤΟΓΑΝ, ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ ΦΑΣΙΣΤΙΚΑ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ, ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ 80.000.000 ΑΝΘΡΩΠΩΝ!!
Ασφαλώς και πρέπει να τιμωρηθούν από αυτή την κυβέρνηση!!!! Αλλιώς δεν θα έχει αξία τα συνθήματα! Άλλωστε δεν τον λέγαν για τους έξω, για κάτι Ελληνόφωνους εδώ μέσα το λέγαν.
ΠΑΡΑΣΗΜΑ
Θα είσαι από τους Ελληνόφωνους του Γεραπετριτη!!!!!
ΝΑ ΤΟ ΛΕΝΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΛΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ….
Έτσι! Ακριβώς! Κάποιοι ελληνόφωνοι έχουν βαλθεί να την ξεχάσουμε!ΔΕΝ ΞΕΧΝΏ!! ΜΑΚΕΔΟΝΊΑ!!
Από 11 μέρες τιμητική σέ όλους!!!!
ΝΑΙ!!!!!
Ανάμεσα θράσους και δειλίας είναι η ανδρεία ή το θάρρος. Αυτό που έκαναν ήταν θράσος. Το θάρρος εκφράζεται στο ΠΕΔΙΟ. Το θράσος ή τσαμπουκάς εκ τους ασφαλούς στους δρόμους και τις παράτες. Το θάρρος ή γενναιότητα περιέχει σοφία και σοφρωσύνη. Η άμυνα της χώρας χρειάζεται σχέδιο και εκτέλεση του σχεδίου με εξυπνάδα όχι ψευτοπαλληκαράδες.
Το ένα δεν αποκλείει το άλλο.Ενίοτε το ενισχύει. Ειδικά εδώ που έχουμε φτάσει.
Θα πρόσθετα ότι και το Αιγαίο είναι ελληνικό.
Σε σύνθημα δεν εκφέρεται 99% ελληνικό.
Με απλά ελληνικά ανταποδώσαμε τις καθημερινές προκλήσεις. Έλεος πια…
Εσύ είμαι σίγουρος ότι αν γίνει κάτι θα πας πρώτος πρώτος έτσι…(?)
Στο ΑΕΡΟΔΡΌΜΙΟ για ΚΟΠΑΝΑ…
Να τιμωρηθούν; Να τιμωρηθούν αυτοί που κάνουν κρυφές συμφωνίες για το Αιγαίο, να τιμωρηθούν αυτοί που ανέχονται τις ύβρεις και τις προσβολές από δαύτους, να τιμωρηθούν αυτοί που ανέχονται εδώ και πολλά πολλά χρόνια τίς ύβρεις και τις προσβολές από δήθεν διοικητικά στελέχη περίεργων οργανώσεων-σωματείων κλπ όπου έχουν μέχρι και την δικιά τους σημαία και η κάθε ελληνική κυβέρνηση ποτέ δεν είπε έστω για τα μάτια τίποτα, να τιμωρηθούν όλοι αυτοί που δεν λένε την αλήθεια στον Ελληνικό λαό και συνεχώς κάνουμε κυβιστήσεις σε όλους αυτούς και όχι μόνο κάνοντας με αυτό τον τρόπο την υποτέλεια και τον εξευτελισμό ιδανικό τρόπο ζωής για να τον αντιγράφουν οι Ελληνες νομίζοντας ότι πετυχαίνουν το ιδανικό και να τιμωρηθούν όλοι αυτοί όπου εδώ και πάρα πολλά χρόνια διαπράττουν εγκλήματα κατά του Ελληνικού Εθνους. ΤΑ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΕΛΟΝΑΤΑ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ
8.5% το πραγματικό ποσοστό της ΝΔ
8.5% στηρίζουν την ελληνόφωνη ομάδα των 156 που αποφασίζουν για την τύχη μας.
Οι εθνικές γιορτές δεν γίνονται για να θυμούνται οι πολίτες και να αναθαρρευουν; Πόσο μάλλον για να αναθαρρευει το πατριωτικό πνεύμα των στρατιωτών. Κι όταν οι νέοι της Ελλάδας (πολίτες και ενστολοι) ζουν συνεχώς σε ατμόσφαιρα φόβου, απειλών, ανασφάλειας και δουλικοτητας των κυβερνητικων (που κάθε άλλο παρά ειρηνικη διπλωματική πολιτικη δείχνει), φυσικά και θα εκφράσουν την δυσφορία τους, με οποιονδήποτε τρόπο. Άλλωστε δεν είπαν κάτι που δεν είναι αλήθεια!-
Τα είπες όλα! ΜΠΡΑΒΟ!!!!!
<>
Καταδικάζω τη φρασεολογία , δεν επιτρέπεται από στελέχη . Οποιαδήποτε άλλη έκφραση ΟΚ…
ναι οταν γινει πολεμος θα πούνε τα στελεχη στον εχθρο : σας παρακαλούμε πολύ μην έρχεστε..φυγετε.. εχετε την καλοσύνη??
η φρασεολογια σας μάρανε… χ@ιβανια….!!
Θυμάστε που μετά την Κάσο ο Δενδιας πήγε στο ΓΕΝ για να καθησυχάσει την ηγεσία του πολεμικού ναυτικού; Το πολεμικό ναυτικό δεν έχει υποστειλει ποτέ σημαία ούτε έχει λακισει από συμβάν. Πρώτη φορά έφυγαν με εντολή Μητσοτάκη. Αυτό δεν καταπινεται. Προσωπικά πιστεύω πως θα έχει και συνέχεια το ξεφτιλικι που τους ρίχνει το ναυτικό με τέτοια συνθήματα. Τα λαμογια του Μητσοτάκη τα έβαλαν με λάθος άτομα
Τί Ανόητες δημοσκοπήσεις είναι αυτές;;;;;;;;;;;;;;
Ακόμη καί Ανόητο καί Αχρειαστο σύνθημα νά ήταν ( πού ήταν , όχι για προσβολή τής Τουρκίας, αλλά για τό πνευματικό πατριωτικό ΕΠΊΠΕΔΟ πού ΠΡΈΠΕΙ νά έχουν οι Ένοπλες Δυνάμεις) ποιός ΈΛΛΗΝΑΣ θά ψηφίσει νά τιμωρηθούν οι κληρωτοί, τά παιδιά μας Δηλαδή.
Ο Αξιωματικός πού τό Εμπνεύστηκε καί Διέταξε, Νάι,
Καί αυτός, όχι γιατί πρόσβαλε ή άλλες τέτοιες τρίχες, τήν Τουρκία, αλλά γιατί αυτές είναι Πατριδοκαπηλος Κραυγές, καί κατεβάζουν πολύ χαμηλά τό Επίπεδο τών Ενόπλων Δυνάμεων.
Ο Αξιωματικός αντιμετώπισε σάν ΑΜΌΡΦΩΤΑ ΟΥΓΚΑΝΑ τους στρατιώτες.
Με άλλους τρόπους ανεβάζεις τό Ηθικό καί τήν Αυταπάρνηση τού στρατού για τήν Πατρίδα, αλλά αυτά άλλη φορά.
Για πες μας ρε πατριώτη τους άλλους τρόπους που ανεβάζεις το ηθικό στα αμόρφωτα ουγκανα γιατί εγώ στρατό δεν έκανα και πιστεύω ότι πάντα έτσι γινόταν. Επίσης από που προκύπτει ότι το έγραψε αξιωματικός και μάλιστα πατριδοκαπηλος? Επίσης δεν γνώριζα ότι ο στρατός είναι Χάρβαρντ? Κολέγιο τον κάναμε.
Εύγε! Καλά τον στολισες!
Γιατί να τιμωρηθούν ?? Γιατί ενοχλήθηκε η κυβέρνηση ? Έπρεπε να τους δώσετε κ μπράβο δεν είναι όλοι ούτε Τασούλας να κρύβουν φακέλους στα συρτάρια ούτε οικογένεια Μητσοτάκη να κρύβουν άγαλματα ούτε θαλασοδανια. Ούτε μίζες ούτε μπαζωματα. Πρέπει να τιμωρηθούν πρώτα στην κυβέρνηση κ μετά όλοι η άλλη
Έπρεπε να φωνάξουν γα@@@@αι η Ν Δημοκρατια
Γιατί όχι εσύ;
Είσαι εκτός τόπου και χρόνου. Το θέμα είναι αν έπρεπε να φωνάξουν συνθήματα στη παρέλαση. Σ αυτό να απαντήσεις. Αλλά απ ότι φαίνεται τραβάς μεγάλα ζόρια με τον Μητσοτακη………και γι αυτό δεν μπορείς να απαντήσεις.
10 ημέρες τιμητική σε όλη τη διμοιρία!!!!