Έπειτα από την ανακοίνωση για την παραπομπή του Βαγγέλη Μαρινάκη σε δίκη με κατηγορίες για υποστήριξη – χρηματοδότηση εγκληματικής οργάνωσης, ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Ολυμπιακός και ιδιοκτήτης ΜΜΕ, κατηγόρησε ευθέως τον Κυριάκο Μητσοτάκη για χειραγώγηση της δικαιοσύνης, διαφθορά κλπ.
Εσείς πιστεύετε ότι ο πρωθυπουργός Κ. Μητσοτάκης εργαλειοποιεί τη δικαιοσύνη εις βάρος του Β. Μαρινάκη;
Μήπως λέω μήπως
Ο ταπεινός αναμάρτητος θέλει και υπόδειξη του κουλη να γίνει Μπερλουσκόνι στον Ελλαδιστάν και για να μαζεψει ψηφους υο παίζει αντισταση στη κουλοπαρεα; σε συνενοησει με κουμπαρα παρακουμπαρο και τα λοιπα;;;
Μην ξεχνάμε ο Μαρινάκης τού Ολυμπιακού είναι κουμπάρος τής Ντόρας Μπακογιάννης.
Αν ήθελε να βγει εκτός κάδρου ο εφοπλιστής δεν θα ήταν καν κατηγορούμενος στην υπόθεση Λυγγεριδη.
Ο Μητσοτάκης χειραγωγεί την δικαιοσύνη και Ο Μαρινάκης χειραγωγεί τον Μητσοτάκη.
ΖΗΤΕΊΤΑΙ δικαιοσύνη ανεξαρτήτως πολιτικής ή οπαδικης απόχρωσης!
Οι χρήσιμοι ηλίθιοι, τα χουλιγκάνια -ζόμπι της κάθε ομάδας έχουν οργάνωση και ιεραρχία. Αμα δεν θέλει “ο αρχηγός” δεν κουνιέται φύλλο….!!
ΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΕΠΕΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΔΙΚΑΙΩΣΥΝΗ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΟΝΤΗ ΓΙΟΡΤΗ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΥΝΤΟΜΑ!!!!!!!!!
Είναι σαφές ότι ο Κούλης περίμενε την κατάλληλη στιγμή να ξεκινήσει την αντεπίθεση του. Καθόλου σύμπτωση ότι η διαδικασία ξεκινά τώρα που η δημοσκοπική πτώση είναι τελεσίδικη και τα μήντια Μαρινάκη είχαν ξεκινήσει την επίθεση εναντίον του Κούλη και των δημοσιογράφων του (πχ Πρώτο Θέμα, Πορτοσάλτες).
Από τότε που έγινε το τραγικό συμβάν ήταν σαφές που θα πάει το πράγμα. Άλλωστε πέρα από την μηντιακή σύγκρουση υπάρχει και η σύγκρουση της μαφίας του ολιγάρχη με την μαφία της οικογένειας Μητσοτάκη που μαινόταν εκείνη την περίοδο.
Από την άλλη είναι τραγική ειρωνεία για τον ολιγάρχη που κάποτε στα ξενυχτάδικα διαλαλούσε ότι η χούντα του Σύριζα πέφτει, και που έκανε τα πάντα να φέρει στην εξουσία το γαλάζιο σκυλολόι.
Ας ήταν κι αυτός πιο προσεκτικός.
Τι πίνεις ρε??αχαχαχαχαχχα
Πρόκειται για θάνατο αστυνομικού εν ώρα υπηρεσίας σε επεισόδια με οπαδούς. Ο χαρακτηρισμός “δολοφονία Λυγγερίδη” παραπέμπει σε προσωπική ενέργεια και δικαιολογεί τα αδικαιολόγητα της κυβέρνησης.
1) Η σημερινη κυβερνηση οταν απλα κληθηκαν για ΠΑΡΟΧΗ εξηγησεων πολιτικοι ανακαλυπετ “σκευωριες” με συμμετοχη υπουργων, του πρωθυπουργου και 1 δικαστικόυ!! Τι να πουν και οι απλοι πολιτες που δεν εχουν κομματικους μηχανισμους και ΜΜΕ να τους στηριζουν που ειτε σερνονται στα δικαστηρια με γελοιες κατηγοριες, ειτε βλεπουν ο γαιδαρος να πεταει συστηματικα υπερ μεγαλων επιχειρηματικων συμφεροντων αν αντιδικησουν μαζι τους. Αν οι πολιτικοι που αγανακτησαν από την κλήση για ΠΑΡΟΧΗ εξηγησεων θεωρουν οτι η εισαγγελεας εκανε καταχρηση εξουσιας σε αυτους, τι τους κανει να πιστευουν οτι δεν γινονται τα ιδια για απλους πολιτες; Οποτε το θεμα ειναι να βαλουν δικλειδες ωστε αυτο να μην γινεται, οχι να φωναζουν μονο για παρτη τους.
2) Ειχαμε την περιπτωση Γιοσακη που ανακαλυφτηκε επειδη το ιδιο το κυκλωμα τσακωθηκαν μεταξυ τους στο ακροατηριο! Αν περιμεναμε απο τους μηχανισμους του κρατους να το ανακαλυπτε θα περιμεναμε ακομα
3) Προσωπικα το αν η κυβερνηση παρεμβαινει αυτο συνηθως αφορα την ιδια και τους πολιτικους αντιπαλους. Ενας υπουργος π.χ. δεν εχει τροπο να αμειψει η να τιμωρησει εναν ανωτατο δικαστικο-αντε μια προαγωγή , μια μεγαλη εταιρεια ομως εχει παρα πολλους. Απο απευθειας χρηματα μεχρι τακτοποιηση των τεκνων τους. Και αν δειτε ειδικα αποφασεις εργατικων οι μεγαλες εταιρειες παντα κερδιζουν γιατι “ο γαιδαρος πεταει”, τυφλα ναχουν οι νομοι, τα πραγματικα γεγονοτα και η κοινη λογικη. Πολυ περισσοτερο οταν ο ΑΠ διαστρεβλωνει το συνταγμα και λεει οτι “μονο το τι αποδειχτηκε πρεπει να εκτιθεται σαφως και οχι γιατι”. Δηλαδη αν καταδικαστει ενας δασκαλος που ειπε στα παιδια πως δημιουργειται η αστραπη κι ο κεραυνος και το δικαστηριο δεχτει δολο γιατι “αποδειχτηκε οτι τους ριχνει ο Διας”, αυτο δεν αναιρειται! Οι δικαστικοι δεν μπορουν να ειναι ανεξελεγκτοι
Έλα χριστέ και Παναγιά!!!!!! είναι δυνατόν ο πρωθυπουργός να μην εργαλειοποιεί την δικαιοσύνη….ιδιαίτερα γι αυτό το “άγιο” και ευγενέστατο παιδί τον Μαρινάκη ….που ούτε ποτέ του ασχολήθηκε με τα παράνομα στοιχήματα…ούτε έχει καμία σχέση με τα ναρκωτικά του NOOR 1 …….και προ πάντων είναι και πρόεδρος του Ολυμπιακού αυτής της “τεράστιας θρησκείας” …..
Το NEWS BREAK έχει προσλάβει δημοσιογράφους τύπου Στάλιν !
Ενοχοποιουν τον οποιοδήποτε χωρίς εξαιρέσεις !
αν δεν την εργαλειοποιει,πως γινεται ο δενδιας να μη στελνει στον εισαγγελεα το πορισμα των οικονομικων επιθεωρητων του ΓΕΣ για την καρδιοχειρουργικη κλινικη του 401 ΓΣΝΑ ΚΑΙ ΤΑ 18.500.000 ΕΥΡΩ που ειναι αφαντα.ο κυριως υπευθυνος μαλιστα διατεινε-
ται οτι ειναι κουμπαρος τωρινου υπουργου.κοντος ψαλμος θελει να κανει και το…δελφινακι
Ήθελα να ήξερα το νόημα αυτών τον δημοσκοπήσεων. Πως προκύπτει αυτό το ερώτημα? Είναι επίθεση αλήθειας? Το μόνο ερώτημα που θα μπορούσε να σταθεί εδώ είναι ποιος κάνει κουμάντο.
Μεχρι χτες ο ενας εγλυφε τον αλλον Η Ατιμωρησία η χειραγώγηση και η δυναμη των ισχυρων σε πληρη συγκρουση . Μολις αρχισει το καναλετο του να λαλει ,ο μεγαλος θα κανει μοκο και ολα καλα Αθωος ο Βαγγελας και οι συν αυτω Αυτη ειναι η Ελλαδα μας. Γρηγορα ο Δενδιας στο τιμονι μπας και σωθει η πατριδα μας….
ΑΣ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ ΕΔΩ Η ΑΣ…ΞΑΝΑΜΑΤΑΓΕΛΑΣΟΥΜΕ..! ΜΑ ΠΟΣΟ ΚΟΥΤΟΡΝΙΘΙΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΝΟΥΔΟΥΛΕΛΛΗΝΕΣ ; !
Δεν περνεις τα χαπακια σου και βγαινει προς τα εξω..
Σοβαρά τώρα κύριοι;Μας πετάτε στα μούτρα μας ως …πολέμιοι υποτίθεται της διαπλοκής,την ίδια τη διαπλοκή και μας λέτε να διαλέξουμε την … κακή διαπλοκή ή την καλή διαπλοκή;Δα δε ντρεπόμαστε λίγο λέω γω… Ειλικρινά μετά από αυτό με πιάνει φρίκη και τρόμος μαζί ανακατεμένα ως συναίσθημα και η ιδέα και μόνο να ξαναμπώ στο σάιτ σας.Λυπαμαι για την κατάντια σας.
ΚΟΥΤΟΠΟΝΗΡΗ ΕΡΩΤΗΣΗ.ΠΑΝΤΑ,Η ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ,ΧΕΙΡΑΓΩΓΕΙ ΤΗΝ “ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ”.ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ,ΟΤΙ “ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ’,ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΣΟΥΡΓΕΛΑ,Η ΚΛΑΠΑ ΚΑΙ Η ΑΔΕΙΛΙΝΗ
Εμένα με δολοφόνησαν θρασυδειλοι,σκοτεινοί, πληρωμένοι, οργανωμένοι εγκληματίες.Εγώ όμως θα είμαι πάντα ο Γιώργος Λυγγερίδης.Εσείς που τα ονόματά σας δε γνωρίζω με” δολοφονησατε “για δεύτερη φορά!Δεν πειράζει όμως.Σας συγχωρώ.Ειμσι ι Γιώργος Λυγγεριδης.Δεν θα ήθελα να συμβεί στα παιδιά σας αυτό που κάνανε σε εμένα.Εγώ μπορώ και τα κοιτάζω στα ματάκια τους.Δεν ξέρω όμως πώς θα μπορέσετε να το κάνετε κι εσείς αυτό.Ειμαι ο Γιώργος Λυγγερίδης.Σας ευχαριστώ για το χρόνο που μου δώσατε να σας μιλήσω.
Ωπα ρε μεγάλε, εσύ και οι όμοιοί σου δεν είστε αυτοί που παίρνετε ένα 100άρικο για να βαράτε κόσμο; Τώρα θέλεις να σε λυπηθούμε; Τώρα είναι πολύ αργά φίλος.
Πάντως εσύ ούτε για Λύπηση είσαι….
Μόνο για φτύσιμο είστε! Βάζετε ούτε λίγο ούτε πολύ να επιλέξουμε ποιον από τους δύο διαφθεραμενους προτιμάμε Ντροπή σας! Απεχθής και εμετική η υποτίμηση της κοινής λογικής,της νοημοσύνης μας και ο στοιχειώδης σεβασμός.Μονο ντροπή! τίποτε άλλο.
Ε, newsbrak;Τη μάνα και τον πατέρα του Λυγγεριδη newsbreak τολμάς να τους κοιτάξεις στα μάτια ανδρακλα Newsbreak; Σιγά,τι έγινε;Ένας μπάτσος ήταν μωρέ…Ε; Newsbreak; Μπράβο ρε newsbreak!!!Τους 10.000.000 πολίτες τους ρώτησες newsbrak;ή σε βολεύουν το 81%;της δημοσκόπησης σου Newsbreak; Συγχαρητήρια newsbrak!Την ΑΠΟΣΤΡΟΦΉ της κοινής γνώμης έξω,στην καθημερινή ζωή στα εκατομμύρια πολιτών την έχεις αναλογισθεί newsbrak; Από σήμερα μόνο ΑΠΈΧΘΕΙΑ και ΑΠΟΣΤΡΟΦΉ newsbrak για το site σου! ΝΤΡΟΠΉ!Νewsbreak!
Παρε τα χαπια σου κουλοσκυλο. Κανεις νορμαλ δεν πηγαινει στα ματ για να τσακιζει παπουδες, νεους και γυναικοπαιδα εις βαρος του λαου και για χαρη της ελιτ.
Χάπια να πάρεις εσύ…με τις ΑΡΛΟΥΜΠΕΣ που έγραψες…
Το sms τής Μαρέεβας που αποκάλυψε η Εστία του κ. Κοττάκη. Μετά από αυτό θα μπορούσαμε να σταματήσουμε να ασχολούμαστε. Η να κάναμε ντου στις φωλιές τους.
Ε αφου το ειπε ο κοττακη ς και η εστία, ρε ληγμένα περνετε, τι ρωταω ΝΑΙ..
Ντροπή να βάζετε τέτοιες ερωτήσεις.Ο στόχος είναι προφανής και δεν χρειάζεται σκέψη.Την ίδια αποκρουστική εικόνα έχει ο λαοτζικος και για τους δυο.Δεν πάμε μπροστά κύριοι έτσι!Δεν σας τιμά! Δεν είναι όλα συμφέροντα!Έτσι εσείς νομίζετε ότι θα δικαιωθούν οι συγγενείς από τα Τέμπη,το Μάτι,τη Μάντρα και η μάνα του Λυγγεριδη και πολλές άλλες μάνες; Θλιβερό…
Μπράβο σας για το σχόλιο σας , πρέπει κάποια στιγμή τέτοιους ανθρώπους να τους αποβάλει η κοινωνία για να μην την μολύνουν, δεν προσφέρουν κάτι , μόνο επωφελούνται, αποκτούν εξουσία και γίνονται αδίστακτοι.
Ακατανόητη και προκλητική!η ερώτηση.Η ορθή θα ήταν:Η δικαιοσύνη κάνει τη δουλειά της όπως πρέπει ως ανεξάρτητη αρχή τόσο ως προς την εκτελεστική εξουσία όσο και ως προς τους εφοπλιστές;
μεταξύ κατεργαρέων η ειλικρίνεια…,
τι να πεις και για τους δύο ?
Εντάξει χειραγωγεί ό ΜΉΤΣΟ Τάκης αλλά βαγγελα το βαπόρι απ’ την Περσία…….
Δεν τήν χειραγωγη ο ΑΡΧΗΓΌΣ τής ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΆΝΩΣΉΣ, Μόνο Εντολές της Δινει για τά Πάντα Ακόμη καί τί ώρα θά πάνε για κατούρημα.
Καί αυτά,””ανθρωπάκια “” Εκτελούν με προθυμία ότι Εντολή πάρουν.
Τέτοια ΞΕΦΤΊΛΑ σε ΌΛΟΥΣ τούς Θεσμούς καί κυρίως σέ αυτήν την λεγόμενη “”δικαιοσύνη “”, δεν έχει υπάρξει σέ Όλον τον Πλανήτη.
Είναι τόσα τά ΜΈΛΗ τής ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΉΣ ΟΡΓΆΝΩΣΗΣ καί όι ΆΜΕΣΟΙ ΣΥΝΕΡΓΟΊ πού θά χρειαστεί νά Δανειστούμε ΦΥΛΑΚΈΣ από όλη τήν Ευρώπη για νά χωρέσουν μέσα.
Έναν βόθρο να τα πετάξουμε μέσα, να ελαφρωσει λίγο το σκατολογικο φορτίο της χώρας. Αμήν!
Οχι, αδικεί τον κατα συρροήν αθώο…. Το ακακο περιστερακι….