Δολοφονία Άλκη Καμπανού: Ο φακός «δείχνει» οργανωμένο έγκλημα – Ο ρόλος των τεσσάρων αυτοκινήτων

Μια ντουζίνα άτομα εμπλέκονται στη δολοφονική επίθεση - Οι «άλλοι οκτώ γιοι» της μάνας του αδικοχαμένου 19χρονου

Must Read

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για τη δολοφονία του Άλκη Καμπανού στην περιοχή του Χαριλάου της Θεσσαλονίκης τα ξημερώματα της περασμένης Τρίτης. Οι Αρχές έχουν στα χέρια τους πολλά στοιχεία τα οποία συνεχώς εμπλουτίζονται ώστε σύντομα να συμπληρωθεί το αιματηρό παζλ της μοιραίας επίθεσης.

Σύμφωνα με τα όσα φαίνονται στα βίντεο που έχουν στη διάθεσή τους οι αστυνομικοί, αλλά και με βάσει τις καταθέσεις των μαρτύρων, στην άγρια επίθεση στον 19χρονο και τους δύο φίλους του, συμμετείχαν 12-15 άτομα (μερικοί εξ αυτών έκαναν την επίθεση, οι άλλοι παρακολουθούσαν και φυλούσαν τσίλιες), ενώ εκτός από το ασημί και το μαύρο αυτοκίνητο, στο σημείο της δολοφονίας βρίσκονταν άλλα δύο, δηλαδή εμπλέκονται συνολικά τέσσερα αυτοκίνητα.

Αυτό που περιμένουν οι Αρχές για να επιβεβαιώσουν τις εκτιμήσεις και τις υποψίες, είναι το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας στην περιοχή. Σε αυτό θα εξεταστούν και οι προηγούμενες ώρες και ημέρες, για να διαπιστωθεί αν υπήρξε κάποια κίνηση σε αυτήν την περιοχή του 23χρονου Αλβανού που έχει συλληφθεί για τη δολοφονία του Άλκη Καμπανού, αλλά και των υπολοίπων συνεργών του.

Σύμφωνα με το Open, αυτό θα είναι και το στοιχείο που θα ενισχύσει την άποψη της αστυνομίας, ότι η επίθεση και τελικά το έγκλημα, ήταν οργανωμένα και δεν προέκυψαν «αυθόρμητα».

Προς ενίσχυση της θέσης αυτής, εξετάζονται τα κινητά που βρίσκονταν στην περιοχή του Χαριλάου και τα δύο μαχαίρια, το γενετικό υλικό των οποίων είναι «κλειδί» για την υπόθεση. Στο στειλιάρι που βρέθηκε, ήδη έχουν εντοπιστεί ίχνη και του 23χρονου Αλβανού και του Άλκη.

«Η μάνα σου έχασε έναν γιο. Έχει άλλους 8»

Στο σημείο της δολοφονίας του 19χρονου συρρέουν καθημερινά άνθρωποι όλων των ηλικιών και όλων των «αποχρώσεων» για να αποτίσουν άτυπο φόρο τιμής στον αδικοχαμένο Άλκη.

Οι οκτώ φίλοι του Άλκη, που αποτελούσαν την παρέα του, άφησαν στο σημείο που έπεσε αιμόφυρτος ένα συγκινητικό σημείωμα, το οποίο απευθυνόταν και στη μητέρα του φίλου τους:

«Αδερφέ μας αντίο. Ευχόμαστε να πάθουν όλοι αχρωματοψία. Να ενωθούν όλοι. Να βγουν. Να φωνάξουν. Θα ανταμώσουμε ξανά αδερφέ. Μέχρι τότε θα τους μάθουμε πως το μαχαίρι χρησιμεύει μόνο για να κόβεις το ψωμί. Δεν θα μείνει κανείς ατιμώρητος. Η μάνα σου εχθές έχασε έναν γιο. Σήμερα έχει άλλους 8. Καλό ταξίδι αδερφέ μας. ΑΛΚΗΣ ΖΩΝΤΑΝΟΣ- P9K».

Διαβάστε ακόμα:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This