Συγκλονίζει η 17χρονη: «Με χτυπούσε και η μητέρα μου δεν αντιδρούσε» – Ξέσπασε σε γέλια ο παππούς της

«Οι γυναίκες βγάζουν γλώσσα και καμιά φορά χρειάζονται ξύλο» δήλωσε ο παππούς της

Must Read

Στον εισαγγελέα οδηγήθηκε ο 52χρονος που συνελήφθη στα Χανιά μετά την καταγγελία της 17χρονης κόρης του ότι για χρόνια ολόκληρα ξεσπούσε πάνω στην ίδια και στα αδέρφια της ξυλοκοπώντας της.

Η ανήλικη κατήγγειλε στις αρχές ότι ο πατέρας της την χτύπησε με ένα ξύλο στο κεφάλι μπροστά σε γείτονες, επειδή εκείνη άργησε να γυρίσει από το σχολείο.

Ο 52χρονος που πήρε προθεσμία για να απολογηθεί, κατηγορείται για ενδοοικογενειακή βία, πρόκληση σωματικής βλάβης και αντίσταση κατά της αρχής, αφού ο ίδιος επιτέθηκε μέχρι και στους αστυνομικούς που πήγαν να τον συλλάβουν. Μάλιστα επιτέθηκε στον γαμπρό του και σε γείτονά του. Ο ίδιος παραμένει κρατούμενος.

Την ίδια ώρα, η 17χρονη μίλησε για την επίθεση που δέχτηκε επειδή καθυστέρησε να επιστρέψει από το σχολείο, αλλά και για όσα βίωνε όλα αυτά τα χρόνια στα χέρια του πατέρα της, με την μάνα της να μένει αμέτοχη. «Σχόλασα νωρίς. Ο πατέρας μου μου έχει πει να έρχομαι κατευθείαν όταν σχολάω. Κι εγώ άργησα… Έχει συμβεί πολλές φορές να αργώ και αυτή είναι αιτία για να με χτυπήσει. Με χτυπάει από πέντε χρονών, χτυπάει και τα αδέρφια μου. Βρήκα το θάρρος να μιλήσω…. Ήμουν στην κουζίνα και άρχισε να με βρίζει. Πανικοβλήθηκα και άρχισα να τρέχω. Ο μόνος τρόπος διαφυγής για μένα είναι το μπαλκόνι, γιατί όταν βγαίνω στο μπαλκόνι σταματάει. Αλλά δεν σταμάτησε. Με χτυπούσε στο χέρι με ένα μαύρο σκληρό λάστιχο, σαν γκλοπ. Η μητέρα μου δεν έκανε τίποτα. Καμιά φορά του λέει σταμάτα…» περιέγραψε στον Alpha και πρόσθεσε: «Οι γείτονες είχαν καλέσει πολλές φορές την Αστυνομία. Ήθελα να μιλήσω, αλλά οι γονείς μου με απειλούσαν ότι αν το κάνω, θα έχω δυσάρεστες συνέπειες. Θέλω τα αδέρφια μου να έχουν ένα καλύτερο περιβάλλον. Να είναι ευτυχισμένα».




Ο παππούς… γελούσε

Παράλληλα προκαλεί αίσθηση η αντίδραση του πατέρα του 52χρονου, ο οποίος ξέσπασε σε γέλια και υποστήριξε ότι όλα είναι… μυθεύματα! Mάλιστα δήλωσε ευθαρσώς ότι οι γυναίκες βγάζουν γλώσσα και καμιά φορά χρειάζονται ξύλο!




Σημειώνεται ότι οι αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου έχουν επιληφθεί για την προστασία των παιδιών. 




Δείτε επίσης: Φρίκη στα Χανιά: Χτυπούσε ανελέητα την κόρη του στο κεφάλι γιατί… άργησε!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This