Έγιναν εκατομμυριούχοι κάνοντας… λαθρεμπόριο τσιγάρων στη Θεσσαλονίκη!

Must Read

Τον περασμένο Δεκέμβριο οι άνδρες της Αστυνομίας είχαν φτάσει στη σύλληψη 12 ατόμων για διακίνηση μεγάλων ποσοτήτων λαθραίων καπνικών προϊόντων στη Θεσσαλονίκη, ενώ διαπιστώθηκε η συμμετοχή επιπλέον 29 ατόμων στο κύκλωμα.

Τότε, είχε αποκαλυφθεί ότι η εγκληματική οργάνωση είχε διακινήσει περισσότερα από 1.000.000 λαθραία πακέτα τσιγάρα και 9.600 συσκευασίες τυποποιημένου καπνού, με τη ζημία για το Δημόσιο από διαφυγόντες δασμούς να υπερβαίνει τα 4.200.000 ευρώ. Μάλιστα, το παράνομο περιουσιακό όφελος που αποκόμισαν τα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης υπολογιζόταν στο ποσό των περίπου 1.200.000 ευρώ.

Ωστόσο, οι Αρχές επέκτειναν τις έρευνες, αξιοποιώντας καταθέσεις και μαρτυρίες κι έτσι αποκαλύφθηκε πως ένα από τα μέλη της οργάνωσης, που φέρεται ότι είναι ο «αρχηγός», μαζί με ακόμα έξι συνεργούς του πούλησαν από τον Αύγουστο έως τον Δεκέμβριο του 2019 άλλα 724.500 πακέτα τσιγάρα και 8.400 συσκευασίες καπνού σε 14 άτομα, με σκοπό την περαιτέρω διακίνησή τους.

Σύμφωνα με τις τελωνειακές Αρχές, οι διαφυγόντες δασμοί για αυτά ανέρχονται σε 3.202.184,15 ευρώ!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This