Μαθητές βγήκαν στους δρόμους της Θεσσαλονίκης! Κραυγή αγωνίας για ελλείψεις και τμήματα των 25 ατόμων (video)

Must Read

Με πανό και συνθήματα, μαθητές κατέβηκαν στους δρόμους της Θεσσαλονίκης διαμαρτυρόμενοι για την κατάσταση στην Παιδεία, τη στιγμή ένας μεγάλος αριθμός σχολείων σε όλη την Ελλάδα, τελεί υπό κατάληψη. 

Οι μαθητές συγκεντρώθηκαν μετά από κάλεσμα της Συντονιστικής Επιτροπής Μαθητών Θεσσαλονίκης και ξεκίνησαν πορεία προς το κέντρο της πόλης, σύμφωνα με το grtimes.gr.

Οι διαμαρτυρόμενοι μαθητές καταγγέλουν ότι το κράτος δε τους προστατεύει καθώς βρίσκονται εν μέσω πανδημίας, στα περισσότερα τμήματα, παρακολουθούν πάνω από 25 άτομα σε κάθε αίθουσα. Επιπλέον, όπως τονίζουν οι ίδιοι, υπάρχουν ελλείψεις σε διδακτικά βιβλία και αρκετοί δεν έχουν λάβει μέχρι στιγμής τα σχολικά συγγράμματα.

Οι μαθητές δεν τάσσονται κατά της μάσκας όμως υποστηρίζουν ότι μόνο η μάσκα δεν τους προστατεύει όταν οι αίθουσες είναι φορτωμένες με μαθητές και όταν δεν έχουν γίνει προσλήψεις σε προσωπικό για την καθαριότητα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This