Επίθεση με βαριοπούλες στην Εφορία Ψυχικού!

Must Read

Εκτεταμένες φθορές, στην πρόσοψη και την τζαμαρία στο κτίριο που στεγάζει την εφορία Ψυχικού, στη Λεωφόρο Κηφισίας 160, προκάλεσαν άγνωστοι.

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, οι δράστες, φέρεται να χρησιμοποίησαν βαριοπούλα. Το κτίριο δεν έχει κάμερες, ωστόσο, η αστυνομία διεξάγει έρευνα τόσο για τον εντοπισμό όσο και για τη σύλληψή τους.

Ο λόγος της συγκεκριμένης ενέργειας δεν είναι γνωστός, ούτε έχει γίνει ανάληψη ευθύνης. Υπενθυμίζεται, όμως, ότι τον τελευταίο καιρό πολλές τέτοιες ενέργειες έχουν γίνει ως ένδειξη συμπαράστασης στον Δημήτρη Κουφοντίνα. Εξετάζεται λοιπόν από τις αστυνομικές Αρχές και αυτό αυτό ενδεχόμενο.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img
spot_img

Διαβάζονται τώρα

spot_img

More Articles Like This