Σύζυγος 44χρονης που πέθανε μετά τον εμβολιασμό: «Αν δεν κάνει το εμβόλιο, ας το αποσύρουν»

«Χειροκροτώ τις προσπάθειες της κυβέρνησης να φέρουν τα εμβόλια γρήγορα στη χώρα μας, αλλά αν προκαλεί προβλήματα, πέταξέ το», είπε ο σύζυγος

Must Read

Υπέρ των εμβολίων, αλλά απελπισμένος και ζητώντας να δοθεί μια εξήγηση για τον άδικο χαμό της 44χρονης από τη Χαλάστρα Θεσσαλονίκης λίγες ώρες μετά τον εμβολιασμό της, εμφανίστηκε ο σύζυγός της.

Σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση, ο θάνατος της μητέρας δύο παιδιών οφείλεται σε ανακοπή καρδιάς, με τον Κωνσταντίνο Γκουγκουλιάνη να τονίζει: «Μας είπαν ότι έσβησε από ανακοπή, οξύ έμφραγμα του μυοκαρδίου και δεν οφείλεται στο εμβόλιο. Έχει οριστεί και από την οικογένεια ιατροδικαστής και δικηγόρος. Το θέμα είναι τι προκάλεσε το έμφραγμα», είπε στον Ant1.

Και έκανε εύλογες επισημάνσεις: «Δεν τα ρίχνω στο εμβόλιο, το εμβόλιο έχει βγει για καλό. Αν δεν κάνει όμως το εμβόλιο, ας το αποσύρουν. Γιατί βγαίνουν και μιλάνε αν δεν ξέρουν ακόμα αν φταίει; Είναι κακό να το παραδεχτούμε αν δεν κάνει και να το πετάξουμε;»

Σύμφωνα με τα όσα είπε ο κ. Γκουγκουλιάνης , η σύζυγός του, Μάρθα, ήθελε να κάνει το εμβόλιο για να καταφέρει δει τον ηλικιωμένο πατέρα της, στη Φλώρινα. Μάλιστα, θα έκλεινε ραντεβού για το Pfizer, αλλά λόγω της καθυστέρησης στην ημερομηνία του ραντεβού, έκλεισε για το AstraZeneca, που είχε νωρίτερα.

Και περιέγραψε τα όσα συνέβησαν μέχρι τον θάνατο της γυναίκας του: «Το συζητήσαμε, είχαμε κλείσει ραντεβού στις 12:40 τη Δευτέρα του Πάσχα. Το έκανε, κάτσαμε, φάγαμε, πήγαμε στην παραλία της Χαλάστρας και ήπιαμε καφέ. Μου είπε ‘δεν έχω ενοχλήσεις’, μετά μου είπε ότι κρύωνε. Είχε δέκατα, αλλά γνωρίζαμε για τις παρενέργειες και δεν ανησυχήσαμε, πήρε χαπάκι και της έπεσε ο πυρετός. Λίγο πριν τις 3:00 περίπου, την άκουσα να μην μπορεί να πάρει ανάσα, ξύπνησα και δεν είχε τις αισθήσεις της. Πήρα το ΕΚΑΒ, προσπάθησαν, πήγαμε στο Κέντρο Υγείας προσπάθησαν, αλλά ήταν αργά».

«Γιατί επιμένουν να το κάνουν στους 30-39 όταν όλες οι χώρες το έχουν απαγορέψει σε αυτές τις ηλικίες; Έχουμε οι Έλληνες διαφορετικό DNA; Χειροκροτώ τις προσπάθειες της κυβέρνησης να φέρουν τα εμβόλια γρήγορα στη χώρα μας, αλλά αν προκαλεί προβλήματα, πέταξέ το», είπε με απορία.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This