Nεκρός ανασύρθηκε από τον Θερμαϊκό ηλικιωμένος

Τον άτυχο άνδρα εντόπισαν περαστικοί

Must Read

Νεκρός ανασύρθηκε ηλικιωμένος άνδρας, ηλικίας περίπου 80 ετών, το απόγευμα της Τρίτης από τον Θερμαϊκό, στο ύψος του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου στη Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με το thestival.gr., το πτώμα του άτυχου άνδρα είδαν να επιπλέει διερχόμενοι πολίτες, οι οποίοι και ειδοποίησαν τις Αρχές, με αποτέλεσμα να σπεύσουν επί τόπου δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ., αλλά και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Ο άτυχος άνδρας ανασύρθηκε από τον Θερμαϊκό με τη συνδρομή ανδρών του Λιμενικού Σώματος, ενώ η σορός του παρελήφθη από το ασθενοφόρο για να μεταφερθεί στο εφημερεύον νοσοκομείο.

  • Δείτε φωτό από το σημείο:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This