Ξεδόντιασαν σπείρα που διακινούσε ναρκωτικά στις πλατείες Αμερικής και Κολιάτσου!

Must Read

Μια ακόμη σπείρα που διακινούσε μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών, μέσω μικροδιακινητών, στην Πλατεία Αμερικής και την Πλατεία Κολιάτσου, κατάφερε και εξάρθρωσε η  ΕΛ.ΑΣ.

Μετά από αξιοποίηση πληροφοριών, συνελήφθησαν, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Περιπολιών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αθηνών, δύο άτομα ηλικίας 36 και 41 ετών, ενώ ταυτοποιήθηκε και αναζητείται ακόμη ένας συνεργός τους, ηλικίας 35 ετών.

Οι δύο κατηγορούμενοι εντοπίστηκαν έξω από οικία-ορμητήριο που διατηρούσαν και η οποία είχε τεθεί σε επιτήρηση. Ο ένας εκ των δύο, ένας 41 ετών άνδρας, επιτέθηκε στους αστυνομικούς μόλις τους είδε, αλλά τελικά εκείνοι κατάφεραν να ακινητοποιήσουν και τους δύο και να τους οδηγήσουν στο Τμήμα Ασφάλειας Αγίου Παντελεήμονα.

Ναρκωτικά

Στη συνέχεια έγινε έρευνα στην οικία του 41 χρόνων δράστη, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους 4.345 γραμμαρίων, το χρηματικό ποσό των 54.300 ευρώ, 30 νομίσματα χρυσού χρώματος, ζυγαριά ακριβείας και κινητό τηλέφωνο. 
Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε από το ΤΑ Αγίου Παντελεήμονα, στη συνέχεια οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This