«Ευχόμαστε να μην έχουμε θύματα από τη φωτιά», πόσταρε ο Γιάννης και ακύρωσε τη φιέστα στα Σεπόλια

Οι Αντετοκούνμπος θα ενημερώσουν για τη νέα ημέρα και ώρα της εκδήλωσης

Must Read

Από τη στιγμή που «εδώ ο κόσμος χάνεται…» δεν είναι δυνατό να σκεφτόμαστε γιορτές και πανηγύρια, σκέφτηκαν, κατά πάσα πιθανότητα, ο Γιάννης και ο Θανάσης Αντετοκούνμπο και αποφάσισαν να αναβάλλουν την αποψινή μίνι φιέστα  τους στα Σεπόλια.  

Ειδικότερα, λόγω της ανεξέλεγκτης πυρκαγιάς που προελαύνει από το μεσημέρι της Τρίτης στη Βαρυμπόμπη, ο MVP των τελικών του NBA και κάτοχος του δαχτυλιδιού του πρωταθλητή, Γιάννης Αντετοκούνμπο, συναισθανόμενος την κρισιμότητα των στιγμών, ανακοίνωσε μέσω μιας λιτής ανάρτησής του στα social media, πως η προγραμματισμένη για σήμερα γιορτή στα Σεπόλια ακυρώνεται.

«Ευχόμαστε να μην έχουμε θύματα από τη φωτιά. Εννοείται ότι ακυρώνουμε τη σημερινή γιορτή στα Σεπόλια. Θα ενημερώσουμε για νέα μέρα κ ώρα!», έγραψε ο Greek Freak, πιστοποιώντας για πολλοστή φορά το ήθος του.

  • Δείτε την ανάρτηση του Γιάννη:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This