Τραγική ειρωνεία! Ο πατέρας της 13χρονης είχε μεταφέρει το παιχνίδι στο λούνα παρκ (video)

Must Read

Σε σοκ παραμένει η τοπική κοινωνία στον Αλμυρό Βόλου μετά τον τραγικό θάνατο που βρήκε χθες το βράδυ 13χρονο κορίτσι, που εκσφενδονίστηκε από παιχνίδι λούνα παρκ!

Τραγική ειρωνεία ότι ο πατέρας της μικρής, ως επαγγελματίας οδηγός φορτηγού, ήταν εκείνος που είχε μεταφέρει το παιχνίδι στο λούνα παρκ όταν αυτό στηνόταν για το παζάρι του Αλμυρού

Σύμφωνα με μαρτυρίες και όπως μεταδίδει ο ΑΝΤ1, η κοπέλα βρισκόταν μαζί με την παρέα της πάνω στο «χαλί», όταν -από άγνωστο λόγο- εκσφενδονίστηκε. Στη συνέχεια χτύπησε στα κάγκελα διπλανού παιχνιδιού και έπεσε στο κενό.

Μάρτυρες αναφέρουν στον τηλεοπτικό σταθμό ότι το κορίτσι σηκώθηκε όρθιο μαζί με τους φίλους της, για να βγάλουν φωτογραφία.

Παράλληλα, άλλοι μάρτυρες αναφέρουν ότι στη θέση του χειριστή του συγκεκριμένου παιχνιδιού δεν ήταν ο υπάλληλος που συνήθως το χειριζόταν. Ο χειριστής του παιχνιδιού αναζητείται από τις αστυνομικές Αρχές.

Παράλληλα, μητέρα, που ήταν στο ίδιο παιχνίδι με την κόρη της, δήλωσε στην ΕΡΤ πως το παιχνίδι ξεκίνησε να κινείται με μεγάλη ταχύτητα, σαν να είχε χάσει ο χειριστής του τον έλεγχο.

«Κρατούσα την κόρη μου τόσο σφιχτά για να μην φύγει, που μελάνιασε το χέρι της», είπε χαρακτηριστικά η μητέρα.

Και ενώ η αστυνομία έχει συλλάβει την ιδιοκτήτρια του μοιραίου λούνα παρκ, με την κατηγορία της έκθεσης σε κίνδυνο, αλλά και την υπεύθυνη του χώρου, ο χειριστής του μοιραίου παιχνιδιού αναζητείται ακόμα.

Για κακούργημα κατηγορείται η ιδιοκτήτρια

Η 73χρονη ιδιοκτήτρια του λούνα παρκ οδηγείται σήμερα στην εισαγγελέα υπηρεσίας και στη συνέχεια στον ανακριτή.

Η γυναίκα, που είναι Ελληνίδα, και αναδείχτηκε ανάδοχος της εγκατάστασης με πλειοδοτικό διαγωνισμό, συνελήφθη αμέσως μετά το δυστύχημα, κρατήθηκε το βράδυ στο Αστυνομικό Τμήμα Αλμυρού και κατηγορείται για έκθεση σε κίνδυνο ανηλίκου, με αποτέλεσμα τον θανατηφόρο τραυματισμό του σε βαθμό κακουργήματος.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This