Θεσσαλονίκη: O υποχρεωτικός εμβολιασμός ξανά στο στόχαστρο διαδηλωτών (video)

Οι διαμαρτυρόμενοι πραγματοποίησαν πορεία κρατώντας ελληνικές σημαίες και φωνάζοντας συνθήματα κατά της πολιτικής της κυβέρνησης

Must Read

Την ώρα που ολόκληρη, σχεδόν, η βόρεια Ελλάδα και η Θεσσαλονίκη, ειδικότερα, «βράζουν» από κρούσματα, καθώς τα ποσοστά εμβολιασμού εξακολουθούν να παραμένουν σε ιδιαίτερα χαμηλά επίπεδα, οι διαμαρτυρόμενοι για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό πραγματοποιούν νέα συλλαλητήρια.

Όπως απόψε, παραδείγματος χάριν, όπου στη Θεσσαλονίκη, λίγο μετά τις 7 το απόγευμα, ξεκίνησε μια νέα συγκέντρωση και πορεία από άτομα που αντιτίθενται στον υποχρεωτικό εμβολιασμό και, γενικότερα, στα περιοριστικά μέτρα ενάντια στον κορωνοϊό. Κρατώντας πανό και φωνάζοντας συνθήματα, οι συμμετέχοντες συγκεντρώθηκαν μπροστά από το μνημείου του Λευκού Πύργου και ξεκίνησαν πορεία σε κεντρικούς δρόμους της πόλης, κρατώντας ελληνικές σημαίες και φωνάζοντας συνθήματα κατά της πολιτικής της κυβέρνησης, με τους τροχονόμους, «ακροβολισμένους» σε καίρια σημεία του κέντρου, να προχωρούν σε κυκλοφοριακές ρυθμίσεις.

Το κάλεσμα για την εν λόγω συγκέντρωση έγινε διαδικτυακά, ενώ σε σελίδες και ομάδες (δημόσιες ή/και ιδιωτικές) στο Facebook, όπου και αναρτήθηκε το σημερινό κάλεσμα, μεταξύ των υπολοίπων δημοσιεύσεων, πολλά μέλη δεν παρέλειψαν να εκθειάσουν την ταβέρνα όπου ο καθηγητής πνευμονολογίας Θεόδωρος Βασιλακόπουλος και οι συνδαιτυμόνες του δέχθηκαν χθες επίθεση, ενώ κάλεσαν φίλους και γνωστούς να αφήσουν… θετικές κριτικές υπέρ της!

Όσον αφορά στα της διαδήλωσης, ένας εκ των ομιλητών ανέφερε ότι «ζούμε σε μια κατοχή. Πρέπει να το καταλάβουμε για να ελευθερώσουμε την Ελλάδα», ενώ, αργότερα, όλοι μαζί  έψαλαν τον Ακάθιστο Ύμνο, καθώς και τον Εθνικό Ύμνο.

  • Δείτε πλάνα από τη διαδήλωση:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This