Στροφή 180 μοιρών έκανε η μητέρα της Καρολάιν (video)

H κα. Σουζάνα άλλαξε στάση απέναντι στους γονείς του Αναγνωστόπουλου

Must Read

Η οικογένεια της Καρολάιν παρά το σοκ και τον πόνο της, κράτησε μια ιδιαίτερα διακριτική στάση, ακόμα και όταν πληροφορήθηκε ότι η 20χρονη δολοφονήθηκε από τα χέρια του γαμπρού τους Μπάμπη Αναγνωστόπουλου.

Οι γονείς της δολοφονημένης μητέρας όλο αυτό το διάστημα στάθηκαν στο ύψος τους και προσπάθησαν να διατηρήσουν καλές σχέσεις με τους γονείς του πιλότου για χάρη της μικρής Λυδίας. Μάλιστα, οι γονείς του γυναικοκτόνου έμεναν πλέον περισσότερο στο νησί της Αλοννήσου προκειμένου να είναι κοντά στο μωρό και να το βλέπουν.

Ωστόσο, οι πληγές που είναι ακόμα ανοιχτές για την στυγερή δολοφονία του παιδιού τους, ανάγκασαν την οικογένεια της Καρολάιν να αλλάξει στάση. Σύμφωνα με την εκπομπή «Πρωινό», η μητέρα της Σουζάνα, άλλαξε στάση απέναντι στους γονείς του Αναγνωστόπουλου μετά τη βάπτιση της μικρής Λυδίας. Η μητέρα της αδικοχαμένης Καρολάιν βάζει «φρένο» και όρια στις επισκέψεις των γονέων του πιλότου, εφαρμόζοντας την δικαστική απόφαση.

Μάλιστα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο πατέρας του Μπάμπη, ο οποίος το τελευταίο διάστημα δεν είναι σε καλή ψυχολογική κατάσταση, μόλις συνειδητοποίησε την αλλαγή στην συμπεριφορά της μητέρας της Καρολάιν, αποφάσισε να εγκαταλείψει την Αλόννησο.

https://vimeo.com/642631758

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This