Θρήνος στην κηδεία του 22χρονου που πέθανε από κορωνοϊό

O άτυχος νέος είχε υποκείμενο νόσημα και φοβόταν να εμβολιαστεί

Must Read

Με σπαραγμό και θρήνο αποχαιρέτησαν τον 22χρονο που άφησε την τελευταία του πνοή στη Θεσσαλονίκη, νικημένος από κορωνοϊό. Συγγενείς και φίλοι έδωσαν το παρών στην κηδεία του άτυχου νέου, χωρίς να έχουν συνειδητοποιήσει ακόμα πώς το νεαρό παλικάρι χάθηκε τόσο άδικα και ξαφνικά.

Ο 22χρονος ο οποίος είχε υποκείμενο νόσημα, δεν είχε εμβολιαστεί όπως οι υπόλοιπο συγγενείς του και ο λόγος ήταν ότι φοβόταν τις πιθανές παρενέργειες και όχι επειδή ήταν αρνητής του εμβολίου.

Ο νεαρός νόσησε από κορωνοϊό πριν μια εβδομάδα και οδηγήθηκε στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ με ελαφριά συμπτώματα. Οι γιατροί που τον εξέτασαν του είπαν ότι μπορεί να επιστρέψει στο σπίτι του. Ωστόσο, λίγα 24ωρα μετά, η κατάσταση της υγείας του 22χρονου επιδεινώθηκε με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου και να χρειαστεί να εισαχθεί σε ΜΕΘ. Μέσα σε λίγες μέρες, ο 22χρονος χάθηκε

«Είναι μια απλή οικογένεια. Πολύ πονεμένη γιατί οι δύο αδερφές έχουν χάσει τους δύο άνδρες τους. Αυτός ήταν ο μόνος άνδρας της οικογένειας. Νεαρό παιδί που μεγάλωσε ορφανός. Από ότι ξέρω είχε κάποιο πρόβλημα υγείας και φοβόταν να κάνει το εμβόλιο. Η μητέρα η θεία του και η γιαγιά του είναι εμβολιασμένες, δεν κατάφεραν όμως να πείσουν και το παιδί» δήλωσε στο newsit.gr, ένας κάτοικος του χωριού, ενώ φίλος της οικογένειας ανέφερε: «Δεν είχε σοβαρά προβλήματα, άκουγε και τους φίλους  Όταν πήγε στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου, αντιμετώπισε κάποια προβλήματα με τα πνευμόνια του. Μέσα σε λίγες ημέρες μας άφησε. Ξαφνικά σήμερα το πρωί μάθαμε το άσχημο νέο από την μητέρα του».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This