Εξώδικο και απειλή διαζυγίου από Σερραία στον σύζυγό της γιατί εμβολίασε το παιδί τους!

Σύμφωνα με τον δικηγόρο της, «αν εμβολιάσει και το δεύτερο παιδί τους θα προχωρήσει σε αγωγή διαζυγίου»

Must Read

Μια απίστευτη ιστορία εκτυλίσσεται στις Σέρρες, όπου μια γυναίκα έστειλε εξώδικο στον σύζυγό της και απειλεί με αγωγή διαζυγίου, γιατί, όπως υποστηρίζει, εκείνος εμβολίασε τον 13χρονο γιο τους χωρίς εκείνη να έχει συμφωνήσει!

Με το που έμαθε ότι το παιδί της εμβολιάστηκε κατά του κορωνοϊού, η γυναίκα αμέσως επικοινώνησε με τον δικηγόρο της Ιωάννη Γιάντσιο και του ζήτησε να αποστείλει εξώδικο στον σύζυγό της (ο οποίος είναι εμβολιασμένος)!

Μάλιστα, όπως είπε ο κ.Γιάντσιος στην ΕΡΤ Σερρών, «του κατέστησε σαφές, πως αν εμβολιάσει και το δεύτερο παιδί τους θα προχωρήσει σε αγωγή διαζυγίου. Προσπάθησα να αντιληφθώ αν το ζευγάρι είχε προβλήματα και αν ο εμβολιασμός του παιδιού ήταν η αφορμή. Κατάλαβα όμως, πως ο εμβολιασμός ήταν η αιτία και πως θα κάνει πράξη της απειλή της».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This