Συγκλονίζουν οι εξελίξεις: Με δρεπάνι σκότωσαν τον 19χρονο στη Θεσσαλονίκη!

«Σας παρακαλώ μη με χτυπάτε άλλο» δήλωσε ότι άκουσε ένοικος παρακείμενης πολυκατοικίας

Must Read

Σοκαριστικές εικόνες από το σημείο που δολοφονήθηκε εν ψυχρώ 19χρονος οπαδός στη Θεσσαλονίκη, όταν άγνωστοι επιτέθηκαν σε αυτόν και τους φίλους του όχι με μαχαίρι αλλά με ένα μικρό δρεπάνι! Αίματα και υλικά πρώτων βοηθειών βρίσκονται στο οδόστρωμα της Χαριλάουη, όπου τρία άτομα δέχθηκαν δολοφονική επίθεση και τελικά ένας νεαρός άνδρας έχασε τη ζωή του.

Γυναίκα μάρτυρας άκουσε φασαρία μετά τα μεσάνυχτα χθες το βράδυ, αλλά και ένα άτομο να φωνάζει «σας παρακαλώ, μη με χτυπάτε άλλο». Ένοικος σε παρακείμενη πολυκατοικία ανέφερε ότι περίπου στη 1 ακούστηκε μια φασαρία στη γειτονιά, ενώ σημείωσε πως όλα «έγιναν σε ελάχιστο χρόνο». «Άκουσα φωνές από το πίσω μπαλκόνι, φασαρία, είδα κάτι παιδιά να τρέχουν από το σχολείο προς τη Νικολάου Πλαστήρα και να φωνάζουν “που είναι το κινητό, πάρε την αστυνομία” και να τρέχουν προς την Παπαναστασίου» είπε μια άλλη μάρτυρας.

Το χρονικό του τραγικού συμβάντος

Τρία άτομα κινούνταν επί της οδού Γαζή, όταν δέχθηκαν επίθεση με δύο αυτοκίνητα που τους πλησίασαν. Στη συνέχεια, βγήκε ένας και άρχισε να τους μαχαιρώνει με ένα μικρό δρεπάνι. Οι δύο τραυματίες, αντίστοιχα 19 και 20 ετών, έχουν διακομιστεί στο νοσοκομείο Παπανικολάου. Μέχρι στιγμής έχουν γίνει τουλάχιστον 15 προσαγωγές υπόπτων και εξετάζεται η ενδεχόμενη εμπλοκή τους στο επεισόδιο. Την έρευνα διενεργεί η Ασφάλεια Θεσσαλονίκης.

Διαβάστε ακόμα:

Σοκ στη Θεσσαλονίκη: Νεκρός 19χρονος οπαδός από επίθεση με μαχαίρι

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This