Εξελίξεις στη δολοφονία Άλκη: Στα «ίχνη» των συνεργών του 23χρονου – Ποιοι στοιχεία «καίνε»

Θέμα ωρών και άλλες συλλήψεις - Ποιος είναι ο ρόλος της ΕΥΠ

Must Read

Η υπόθεση της στυγνής δολοφονίας του 19χρονου Άλκη Καμπανού στη Θεσσαλονίκη συγκλόνισε το πανελλήνιο, όπως ενδεικτική ήταν και η άμεση κινητοποίηση της αστυνομίας για τον εντοπισμό του φερόμενου δολοφόνου. Την ίδια ώρα, θέμα χρόνου φαίνεται πως είναι, λένε οι αρχές, η σύλληψη των υπόλοιπων συνεργών της άγριας δολοφονίας του Άλκη, ο οποίος άφησε την τελευταία πνοή το βράδυ της Τρίτης στην Θεσσαλονίκη.

Η ΕΥΠ στις έρευνες για τους δολοφόνους του Άλκη

Ο κλοιός «σφίγγει» για τους συνεργούς του 23χρονου. Οι εξελίξεις της υπόθεσης είναι καταιγιστικές, καθώς όχι μόνο έρχονται νέες συλλήψεις αλλά και, όπως όλα δείχνουν, έρχονται στο φως και νέα αποκαλυπτικά στοιχεία για την δράση μίας… περίεργης ομάδας. Οι Αρχές οι οποίες εξετάζουν καρέ-καρέ τα βίντεο από τις κάμερες της περιοχής -προκειμένου να αντλήσουν περισσότερες πληροφορίες για όσους συμμετείχαν στην αιματηρή συμπλοκή, έχουν στα χέρια τους στοιχεία που θα φέρουν μεγάλες ανατροπές.

Επίσης, εντάλματα σύλληψης εναντίον επτά ακόμη ατόμων, που φέρονται ότι, συμμετείχαν στη δολοφονία του 19χρονου, αναμένεται να εκδώσει ο ανακριτής, που ανέλαβε την υπόθεση. Τα στοιχεία τους ταυτοποιήθηκαν και αναζητούνται.

Ο 23χρονος φερόμενος ως δολοφόνος κατά του οποίου ασκήθηκε μεταξύ άλλων ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία με δόλο, οδηγήθηκε χθες στον εισαγγελέα αλλά κράτησε αρνητική και σκληρή στάση. Εκτός από την παραπάνω κακουργηματική πράξη, ο εισαγγελικός λειτουργός τού απήγγειλε κατηγορίες σε βαθμό πλημμελήματος και μεταξύ αυτών για επίθεση και χρήση επικίνδυνων μέσων, με τις επιβαρυντικές περιστάσεις του Αθλητικού Νόμου, όπως επίσης για παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία. Σημειώνεται πως ο 23χρονος θα απολογηθεί τη Δευτέρα ενώπιον του ανακριτή.

Την ίδια στιγμή, οι κηλίδες αίματος στο λευκό Ι.Χ. του φερόμενου ως δράστη, οι αστυνομικοί είναι σίγουροι πως πρόκειται για DNA του 19χρονου ενώ αναμένεται και η επιστημονική εξακρίβωση. Πάντως, έχει ήδη ταυτοποιηθεί ο οδηγός του μαύρου αυτοκινήτου που φαίνεται στο σοκαριστικό βίντεο της δολοφονίας του νεαρού, ενώ οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. είναι στην ίδια κατεύθυνση, καθώς κάνουν εφόδους σε συνδέσμους της Θεσσαλονίκης.

Δύο συλλήψεις σε συνδέσμους οπαδών

Σε δύο ακόμα συλλήψεις προχώρησαν η Αστυνομία το βράδυ της Πέμπτης μετά από έφοδο σε συνδέσμους οπαδών. Η ταυτόχρονη επιχείρηση σε συνδέσμους του ΠΑΟΚ, του Άρη και του Ηρακλή, αποκάλυψε πλήθος όπλων και αντικειμένων που μπορούν να προκαλέσουν σωματική βλάβη, εγείροντας σοβαρές ανησυχίες για την έξαρση της οπαδικής βίας.

Η αστυνομία πραγματοποίησε ελέγχους σε συνολικά 13 συνδέσμους, από τους οποίους προέκυψαν δύο συλλήψεις, στο πλαίσιο των ερευνών για περισσότερα άτομα που μπορεί να εμπλέκονται στη δολοφονία του 19χρονου Άλκη. Ειδικότερα, συνελήφθησαν δύο υπεύθυνοι συνδέσμων, 43 και 36 ετών, οι οποίοι θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα.

Διαβάστε ακόμα:

Δολοφονία Άλκη Καμπανού: Το νέο βίντεο, τα αποτυπώματα του Αλβανού και το «Άσε με εμένα, μπαμπά…»

Ο 18χρονος φίλος του Άλκη δεν ξέρει ότι ο κολλητός του είναι νεκρός – Τι λέει η γιαγιά του

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This