Ραγδαίες εξελίξεις στη δολοφονία του Άλκη: Βρέθηκε και δεύτερο μαχαίρι!

Στα εγκληματολογικά εργαστήρια για να εξεταστεί σε ποιον ανήκουν οι κηλίδες αίματος - Στις έρευνες και η ΕΥΠ

Must Read

Ήδη το δεύτερο μαχαίρι που εντοπίστηκε στο σημείο βρίσκεται στα χέρια της ΕΛ.ΑΣκαι αναμένεται να δώσει απαντήσεις σε πολλά ερωτήματα γύρω από την υπόθεση της δολοφονίας του 19χρονου στη Θεσσαλονίκη. Την ίδια ώρα, η Ελληνική Αστυνομία είναι ήδη ένα βήμα πριν τη σύλληψη των συνεργών του Άλκη, στον οποίο αποδόθηκαν βαρύτατες κατηγορίες.

Νέο εύρημα στο σημείο του εγκλήματος

Μετά το αυτοσχέδιο δρεπάνι και το ρόπαλο που χρησιμοποίησαν οι δράστες της καταδρομικής επίθεσης σε βάρος του αδικοχαμένου νεαρού και των δύο φίλων του, τώρα βρέθηκε και δεύτερο μαχαίρι! Το μαχαίρι έχει μεταφερθεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια για να εξεταστεί σε ποιον ανήκουν οι κηλίδες αίματος που εντοπίστηκαν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δράστες ξεκίνησαν από τον σύνδεσμο του ΠΑΟΚ στον οποίο εντοπίστηκαν πολεμοφόδια κατά την έφοδο της ΕΛΑΣ τα προηγούμενα 24ωρα. Εκεί φαίνεται πως άφησε ο 23χρονος το κινητό του τηλέφωνο το οποίο πιθανότατα επέστρεψε να πάρει μετά τη δολοφονική επίθεση. Σημειώνεται ότι ο 23χρονος χούλιγκαν δεν συνελήφθη στον συγκεκριμένο σύνδεσμο, αλλά όταν επέστρεφε στο σπίτι του στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης.

Στις έρευνες και η ΕΥΠ

Νωρίτερα έγινε γνωστό ότι στις έρευνες μπαίνει πλέον και η ΕΥΠ, ενώ θεωρείται θέμα χρόνου να συλληφθούν και οι άλλοι δράστες. Υπενθυμίζεται πως χθες γενετικό υλικό του 23χρονου αλλά και DNA του 19χρονου θύματος βρήκαν οι αρχές σε ξύλινο στυλιάρι που εντοπίστηκε στο σημείο της δολοφονικής επίθεσης.

Ο πρώτος έλεγχος στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. έρχεται να επιβεβαιώσει ότι ο 23χρονος ήταν ανάμεσα στα άτομα που χτύπησαν μέχρι θανάτου τον νεαρό φοιτητή τα ξημερώματα της Τρίτης. Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με το ιατροδικαστικό πόρισμα ο Άλκης εκτός από το μαχαίρωμα στη μηριαία αρτηρία που προκάλεσε την αιμορραγία που επέφερε τον θάνατό του, είχε και βαρύτατες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, από τα βίαια χτυπήματα που δέχτηκε. 

Διαβάστε ακόμα:

Εξελίξεις στη δολοφονία Άλκη: Στα «ίχνη» των συνεργών του 23χρονου – Ποιοι στοιχεία «καίνε»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This