Σοκάρει η ιατροδικαστής για την δολοφονία του Άλκη: Στοχευμένα τα μαχαιρώματα!

Για «τάγματα εφόδου» κάνει λόγο η ΕΛΑΣ - Μεγαλείο ψυχής από τους γονείς του 19χρονου Άλκη

Must Read

Συγκλονίζει η η ιατροδικαστής του ΑΠΘ, Λήδα Κοβάτση που διενήργησε τη νεκροψία-νεκροτομή στο σώμα του 19χρονου Άλκη, που δολοφονήθηκε στη Θεσσαλονίκη και «φωτίζει» με όσα λέει σκοτεινές πτυχές της φονικής επίθεσης.

Τόνισε ότι τα μαχαιρώματα όπως και τα χτυπήματα στο σώμα του άτυχου Άλκη ήταν πολλά και στοχευμένα και οι δράστες ήξεραν πολύ καλά που να χτυπήσουν! Όπως ανέφερε:

Διαβάστε ακόμη: Προφυλακίστηκε ο 23χρονος Αλβανός – Τι ισχυρίστηκε στην απολογία του για την δολοφονία του Άλκη
Μεγαλείο ψυχής από τη μητέρα του Άλκη για τους δολοφόνους του παιδιού της: «Δεν κρατάω κακία σε κανέναν»

«Tο παιδί πέθανε από τον συνδυασμό των κακώσεων που του προκάλεσαν στα κάτω άκρα, μαζί με τις κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις που υπέστη. Ο συνδυασμός αυτών των δύο ήταν που επέφερε το τελικό αποτέλεσμα. Σε καμία περίπτωση δεν μιλάμε για ένα τραύμα. Μιλάμε για πολλά και διαφορετικά χτυπήματα».

Τραγική η διαπίστωσή της ότι ο 19χρονος κατέληξε πολύ γρήγορα και δεν υπήρχαν περιθώρια για τη διάσωσή του! Όπως τόνισε: «Δεν είναι εύκολο να σκοτώσεις έναν νέο άνδρα, με ύψος 1,90, πρέπει να ξέρεις τι κάνεις. Η επιστημονική μου άποψη είναι ότι πρόκειται περί στοχευμένων χτυπημάτων από άτομα που ήξεραν πως θα πετύχουν το επιθυμητό αποτέλεσμα».

Μάλιστα επεσήμανε ότι το άψυχο σώμα του Άλκη είχε και αμυντικά τραύματα, με τον 19χρονο να προσπαθεί να προστατεύσει ευάλωτα σημεία του σώματός του, όπως το κεφάλι.

Για «τάγματα εφόδου» κάνει λόγο η ΕΛΑΣ

«Τάγμα εφόδου» πίσω από την υπόθεση δολοφονίας του 19χρονου Άλκη βλέπουν οι αστυνομικές, καθώς όλα τα στοιχεία δείχνουν ότι η δολοφονική επίθεση έγινε με τρόπο οργανωμένο. Όπως καταγγέλλουν και αστυνομικοί το χτύπημα, οι τεχνικές αυτές και η δράση τους είναι γνωστές και αποτελούν «κοινό μυστικό».

Ραγίζει καρδιές ο πατέρας του Άλκη: «Προσπαθώ να μαζέψω τα συντρίμμια μου»

Ο θείος του δολοφονημένου Άλκη μιλώντας για τα μέλη των συνδέσμων είπε ότι «κάθονται σε μια καφετέρια, πίνουν δεν ξέρω και τι άλλες ουσίες και λένε να βγούμε να κάνουμε την πλάκα μας να σκοτώσουμε κανά δυο».

Συγκλονίζουν οι γονείς του Άλκη στο κεντρικό δελτίο του Open, στέλνοντας μήνυμα να μην γίνει η δολοφονία του παιδιού τους αφορμή να ξεκινήσει εμφύλιος!

Αν και ο πόνος τους είναι βαρύς οι γονείς του Άλκη Καμπανού συγκλόνισαν μιλώντας στο κεντρικό δελτίο του Open και με μεγαλείο ψυχής λένε ακόμη και για τον 23χρονο που φέρεται να είναι ο δολοφόνος του Άλκη πως δεν κρατάνε κακία σε κανέναν.

«Η δικαιοσύνη ξέρω ότι θα πράξει σωστά το έργο της, ώστε να μη θρηνήσουν άλλοι γονείς, να μη φύγουν άλλα νέα παιδιά με αυτόν τον τρόπο. Όχι για να ικανοποιηθώ εγώ, δε ζητάω να τιμωρηθούν για να ικανοποιηθώ εγώ. Εγώ ό,τι ήταν να πάθω το έπαθα», λέει η χαροκαμένη μάνα, Μελίνα Καμπανού. «Αυτό που με κρατάει είναι η σύζυγός μου η κόρη μου, εγώ είμαι πιο αδύναμος. Ως στρατιωτικός έπρεπε να είμαι πιο δυνατός αλλά συντρίφτηκα», κάνει κατάθεση ψυχής και ο πατέρας του αδικοχαμένου 19χρονου, Άρης Καμπανός.

Δολοφονία Άλκη: Βαρύ το κατηγορητήριο για τους 8 συλληφθέντες – Προθεσμία για να απολογηθούν την Τετάρτη

Και συνεχίζει: «Ως πατέρας προσπάθησα να του δώσω την αγωγή, το ήθος και πιστεύω ότι τα είχε. Όχι πιστεύω. Ήταν καλύτερος από εμένα. Όταν μιλούσε ο Άλκης ήταν πολύ πιο σεβάσμιος απ’ ότι ήμουν εγώ. Θυμάμαι όταν οδηγούσα και καμία φορά εξοργιζόμουν, μού έλεγε “μπαμπά μη φωνάζεις να σέβεσαι τους συνανθρώπους”».

Η αγωνία τους είναι να μην συνεχίσει ο κύκλος αίματος: «Αυτό το γεγονός της θυσίας του γιου μου να μην αποτελέσει αφορμή να ξεκινήσει ένας εμφύλιος πόλεμος μέσα στη Θεσσαλονίκη αλλά να είναι ένα ξεκίνημα αγάπης. Με πήραν από τα επίσημα του ΠΑΟΚ για συλλυπητήρια, άλλωστε είμαι και μισός παοκτζής τον αγαπάω τον ΠΑΟΚ. Βλέπω έναν αγώνα κάποιος θα κερδίσει κάποιος θα χάσει δεν είναι λόγος να τσακωνόμαστε μεταξύ μας», τονίζει ο πατέρας του Άλκη.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This