«Ναι» στο πρόγραμμα Burn out Free για γονείς παιδιών με αναπηρία και επαγγελματίες

Must Read

Eλαβε έγκριση η χρηματοδότηση του προγράμματος Burn out Free, που απευθύνεται σε γονείς παιδιών με αναπηρία και επαγγελματίες στον χώρο της Πρώιμης Παρέμβασης.

Στόχος του εν λόγω προγράμματος με συντονιστή φορέα την Αμυμώνη και φορέα διαχείρισης το Ιδρυμα Κρατικών Υποτροφιών είναι να αποτρέψει την εξουθένωση (Burn out) των γονιών και των επαγγελματιών, ώστε τα παιδιά με αναπηρία να έχουν τη μέγιστη ποιότητα φροντίδας και εξέλιξης.

Επιπλέον, το πρόγραμμα επικεντρώνεται στην ανάγκη ενίσχυσης των προστατευτικών παραγόντων για την οικογένεια και τους επαγγελματίες της Πρώιμης Παρέμβασης καθώς και στη μείωση των παραγόντων κινδύνου που απειλούν να οδηγήσουν σε κοινωνική απομόνωση τους επαγγελματίες και τους γονείς παιδιών με αναπηρία.

Πριν από λίγες ημέρες πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η πρώτη διαδικτυακή συνάντηση των οργανισμών που θα συμμετέχουν στο πρόγραμμα. Οπως αναφέρεται στην ιστοσελίδα της μη κυβερνητικής οργάνωσης Αμυμώνη, οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να συναντηθούν, να παρουσιάσουν εν συντομία τους οργανισμούς τους, να συζητήσουν και να αποφασίσουν για σημαντικά θέματα, όπως οι αλλαγές στο χρονοδιάγραμμα του έργου. Επιπλέον, οι εταίροι συζήτησαν θέματα σχετικά με το λογότυπο και την ιστοσελίδα του έργου, τα εργαλεία εσωτερικής επικοινωνίας και τα εργαλεία διάδοσης των αποτελεσμάτων του Burnout FREE ECI Project.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This