Βρεφικές πετσέτες, σεντόνια & παπλώματα σε μοναδική ποιότητα!

Must Read

Τα μωρά είναι τόσο χαριτωμένα και τρυφερά ενώ η ατμόσφαιρα που δημιουργούν στο σπίτι είναι τόσο όμορφη. Φροντίστε και οργανώστε τις ανάγκες τους ώστε να χαρείτε την κάθε στιγμή μαζί τους χωρίς έγνοιες, παρατηρώντας μέρα με τη μέρα πόσο γρήγορα μεγαλώνουν. Καλύψτε ό,τι χρειάζεται το μωρό σας σε λευκά είδη με προτάσεις εξαιρετικής ποιότητας και όμορφα σχέδια από το ΚΑΤΟΙΚΕΙΝ.

Βρεφικές πετσέτες για απαλό άγγιγμα

Το δέρμα του μωρού σας είναι ιδιαίτερα ευαίσθητο, γι΄ αυτό η προίκα του πρέπει να αποτελείται από προϊόντα που μπορούν να το φροντίσουν σωστά. Στο ΚΑΤΟΙΚΕΙΝ θα βρείτε βρεφικές πετσέτες από 100% βαμβάκι, ώστε να απορροφούν την υγρασία του και να μην ερεθίζουν το δέρμα. Το σετ Dumbo από την ΚΕΝΤΙΑ είναι εξαιρετικής ποιότητας ενώ το σχέδιο με το ελεφαντάκι είναι ιδιαίτερα χαριτωμένο για τον μικρό σας πρίγκιπα και τη μικρή σας πριγκίπισσα.

Βρεφικά σεντόνια σε ονειρεμένα σχέδια

Επιλέξτε βρεφικά σεντόνια εξαιρετικής κατασκευής για το μωρό σας. Στο ΚΑΤΟΙΚΕΙΝ θα βρείτε μεγάλη ποικιλία σε σχέδια από ζωάκια, λουλούδια, καρδιές ή γεωμετρικά σχήματα. Το σετ Heaven Light Blue της Guy Laroche με αστεράκια είναι 100% βαμβακερό και εμπνευσμένο από τον κόσμο του ονείρου για να εναρμονιστεί με την υπόλοιπη διακόσμηση του δωματίου.

Ανάλαφροι ύπνοι με βρεφικά παπλώματα

Τους χειμερινούς μήνες το μωράκι σας έχει ανάγκη από ένα πάπλωμα που θα του προσφέρει ζεστασιά για να κοιμάται ήρεμα. Το Pitircik με εσωτερική πολυεστερική βάτα εξασφαλίζει την κατάλληλη θερμοκρασία για ανενόχλητους ύπνους. Το όμορφο σχέδιό του με το αρκουδάκι, τα αστεράκια και το μισοφέγγαρο συμβάλλουν στη δημιουργία μιας ονειρικής ατμόσφαιρας, ιδανική για κάθε παιδικό δωμάτιο.

Στο katoikein.com θα βρείτε ολοκληρωμένες λύσεις για να μη λείψει τίποτα από την προίκα του μωρού σας. Ανακαλύψτε τις επιλογές σας σε βρεφικά παπλώματα, σεντόνια, πετσέτες, στρώματα, ρούχα, μαξιλάρια, κουβερλί, κουρτίνες εύκολα και γρήγορα.

Βρείτε τα προϊόντα εδώ: Σετ πετσέτες Dumbo KENTIA, Σετ Βρεφικά Σεντόνια Heaven Light Blue Guy Laroche, Βρεφικό Πάπλωμα Pitircik

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This