Αλλοδαπός γρονθοκόπησε πρώην σύντροφό του μέσα σε πλατεία – Προ διετίας την είχε χαρακώσει στο πρόσωπο!

«Φοβάμαι, δεν αντέχω... Με χτυπάει, θα με σκοτώσει»

Must Read

Άναυδοι και σοκαρισμένοι έμειναν το μεσημέρι όσοι βρίσκονταν στην πλατεία Πάρκου στη Λαμία, βλέποντας και ακούγοντας μια γυναίκα να καλεί σε βοήθεια και έναν άνδρα να την γρονθοκοπεί σε κοινή θέα.

Άμεσα έσπευσαν να καλέσουν την αστυνομία και κάποιοι πήγαν να βοηθήσουν την 38χρονη, με τον πρώην σύντροφό της να τρέπεται σε φυγή και να εξαφανίζεται μέσα στα στενά της πόλης.

λαμία ξυλοδαρμός

Σύμφωνα με το Lamiareport.gr ο αλλοδαπός άνδρας (με… θητεία στις φυλακές Δομοκού) προ διετίας είχε χτυπήσει ξανά άγρια τη γυναίκα και την είχε χαρακώσει στο πρόσωπο με ξυράφι στην ίδια πλατεία περίπου την ίδια ώρα!

Η 38χρονη παλεύει να απεξαρτηθεί από ναρκωτικές ουσίες, ενώ πρόσφατα έχασε και τους γονείς της. Στράφηκε για βοήθεια στο ΚΕΘΕΑ της Λάρισας και κατήγγειλε τον πρώην σύντροφό της ότι την απειλεί και την ξυλοφορτώνει.

Όπως είπε η κακοποιημένη γυναίκα που είναι και μητέρα, φοβάται για τη ζωή της: «Την προηγούμενη φορά με είχε χαρακώσει με ξυράφι στο πρόσωπο. Τώρα μου έριξε μπουνιές και με χτύπησε μέσα στην πλατεία. Φοβάμαι ότι θα με σκοτώσει. Ζητάω βοήθεια….»

Και ζητώντας βοήθεια, έχει πάει παντού, όπως αναφέρει το LamiaReport. Στην αστυνομία,  στην υπηρεσία για κακοποιημένες γυναίκες στη Λαμία, στο ΚΕΘΕΑ… Θέλω βοήθεια να γλιτώσω από αυτόν και να γίνω καλά. Σας παρακαλώ βοηθήστε με….», είπε κλαίγοντας.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This