Τραγωδία στη Ζάκυνθο! Νεκρός 35χρονος που καταπλακώθηκε από μάρμαρα – Δύο τραυματίες σε κρίσιμη κατάσταση

Καταπλακώθηκαν από φύλλα μαρμάρου μέσα σε κοντέινερ

Must Read

Μια ασύλληπτη τραγωδία εκτυλίχθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας στο νησί της Ζακύνθου, με έναν νεαρό εργαζόμενο να χάνει τη ζωή του και ακόμα δύο να νοσηλεύονται στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα συνέβησαν έξω από κατάστημα εμπορίας μαρμάρων όταν οι εργαζόμενοι επιχείρησαν να ξεφορτώσουν ένα φορτηγό το οποίο μετέφερε φύλλα μαρμάρων. Ξαφνικά και από άγνωστη έως τώρα αιτία, τα μάρμαρα που βρίσκονταν στο φορτηγό, έπεσαν πάνω στους εργάτες, ανάμεσά τους και ο ιδιοκτήτης του καταστήματος και τους καταπλάκωσαν.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ, δύο εργάτες κατάφεραν να απεγκλωβιστούν ώστε να μεταφερθούν στο Νοσοκομείο Ζακύνθου, όπου και νοσηλεύονται. Στο πίσω μέρος του κοντέινερ που έφερε τα μάρμαρα βρισκόταν ο ιδιοκτήτης του καταστήματος, ο οποίος δυστυχώς δεν κατάφερε να γλιτώσει.

Όπως αναφέρει το imerazante.gr, πρόκειται για τον 35χρονο Ζακυνθινό Κ.Α., ο οποίος δυστυχώς άφησε την τελευταία του πνοή.

Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής και ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ  και για τον απεγκλωβισμό του, που κράτησε πάνω από μισή ώρα επιχείρησαν πυροσβέστες, αστυνομικοί, διασώστες, αλλά και απλοί πολίτες και συνάδελφοι του, οι οποίοι έκοψαν την λαμαρίνα του κοντέινερ ώστε να απεγκλωβίσουν τον άτυχο άντρα.

Ο 35χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ζακύνθου όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Η αστυνομία διεξάγει έρευνα για τα αίτια που προκάλεσαν το τρομερό εργατικό δυστύχημα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This