«Ψευδείς ειδήσεις»! Οι ιατροδικαστές διαψεύδουν τα περί δηλητηρίασης της Τζωρτζίνας

Ο Μάνος Δασκαλάκης είπε, επίσης, πως πρόκειται για «fake news» και πως προτίθεται να κινηθεί νομικά.

Must Read

Μετά τον σάλο που προκλήθηκε λόγω ενός δημοσιεύματος που ανέφερε ότι η μικρή Τζωρτζίνα Δασκαλάκη από την Πάτρα πέθανε γιατί εισέπνευσε τοξικό αέριο, τόσο ο Ιατροδικαστής Αθηνών Σωτήρης Μπουζιάνης που νεκροτόμησε την εννιάχρονη, όσο και ιατροδικαστικοί κύκλοι, διέψευσαν αυτή την πληροφορία.

Δεν υπάρχει συσχέτιση των αιτίων θανάτου της 9χρονης Τζωρτζίνας με δήθεν ιατροδικαστικά ευρήματα που παρουσίασε το «Πρώτο Θέμα» και σύμφωνα με τον κ. Μπουζιάνη, δεν έχουν εντοπιστεί τέτοια ευρήματα κατά τη μέχρι τώρα ιατροδικαστική έρευνα.

«Ψευδείς ειδήσεις …  Εάν υπήρχε ένα τέτοιο εύρημα θα το γνώριζα», σχολίασε λακωνικά ο κ. Μπουζιάνης στο zougla.gr, ενώ ο πατέρας των τριών μικρών παιδιών που χάθηκαν σε τρία χρόνια, Μάνος Δασκαλάκης δήλωσε στο thebest.gr πως το δημοσίευμα αυτό είναι «fake» κα πως προτίθεται να κινηθεί νομικά.

Όπως αναφέρει ακόμα το zougla.gr και από το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη βγαίνει πως ποτέ δεν έχει φτάσει στα χέρια του φάκελος με τέτοιου είδους ευρήματα.

Ειδικότερα, η ανακοίνωση του ιατροδικαστή Νικόλαου Γ. Καρακούκη, έχει ως εξής:

«Σας γνωρίζουμε ότι το άρθρο που δημοσιεύτηκε στο site protothema.gr την 21/2/2022 κ περί ώρα 18.00 με τίτλο «Σοκ Έγκλημα ο θάνατος της Τζωρτζίνας-Εισέπνευσε τοξικό αέριο» δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Αντίθετα οι έρευνες συνεχίζονται.

Αθήνα 21/2/2022,

Ο Προϊστάμενος της Κεντρικής Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Νικόλαος Γ. Καρακούκης Διδάκτωρ Ιατροδικαστικής ΕΚΠΑ.»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This