Λύγισε η μάνα του επίδοξου συζυγοκτόνου στην Πάτρα όταν έμαθε τι έκανε ο γιος της

Ζητούσε από τους αστυνομικούς να του δώσουν κάτι να αυτοκτονήσει

Must Read

Στο νοσοκομείο κατέληξε η μητέρα του 33χρονου που επιχείρησε να σκοτώσει την εν διαστάσει σύζυγό του στην Πάτρα, καθώς υπέστη καρδιακό επεισόδιο μόλις έμαθε τι είχε κάνει ο γιος της! Την ίδια ώρα, ο παρ’ ολίγον συζυγοκτόνος δηλώνει ότι έχει μετανιώσει για τις πράξεις του και, σύμφωνα με πληροφορίες, έφτασε στο σημείο να ζητά από τους αστυνομικούς να του δώσουν κάτι να αυτοκτονήσει!

Ο 33χρονος, που κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας, σεξουαλική παρενόχληση και εμπρησμό, αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα στον ανακριτή. Ωστόσο, ενδεικτικό του σοκ που έχει προκληθεί στην οικογένειά του εξαιτίας της συμπεριφοράς του είναι το γεγονός ότι η μητέρα του υπέστη έμφραγμα και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο.

Την ίδια ώρα, η 20χρονη Μαριάννα εξακολουθεί να φοβάται για τη ζωή της, αφού βίωσε για πολλοστή φορά τον εφιάλτη στα χέρια του 33χρονου, που «μπούκαρε» στο σπίτι της, την έβρισε, τη χτύπησε μανιασμένα και προσπάθησε να την πνίξει με ένα μαξιλάρι, επειδή του ζήτησε να χωρίσουν! Στην προσπάθειά της να αμυνθεί, η κοπέλα τού γρατζούνισε το πρόσωπο με τα νύχια της, αλλά στη συνέχεια του φέρθηκε με γλυκό τρόπο, προκειμένου να τον ηρεμήσει. Μάλιστα, του υποσχέθηκε ότι θα πει στη μητέρα της, που κρατούσε το 18 μηνών μωρό τους στο πατρικό της, να του ανοίξει για να το δει.

Οταν ο «νταής» ηρέμησε και έφυγε, η Μαριάννα ειδοποίησε την Αστυνομία αλλά και τη μητέρα της, για να μην του ανοίξει! Ωστόσο αυτό δεν στάθηκε εμπόδιο για τον 33χρονο, ο οποίος έσπασε την πόρτα και πήρε το παιδί. Στη συνέχεια, όμως, το άφησε και επέστρεψε στο σπίτι, όπου έβαλε φωτιά προσπαθώντας να κάψει ζωντανή την 20χρονη κοπέλα!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This