Θεσσαλονίκη: Συνελήφθησαν ληστές που χτύπησαν μια 47χρονη με ξύλο στο κεφάλι

Είχαν κλέψει κοσμήματα αξίας

Must Read

Μια 47χρονη στις Σέρρες, την ώρα που κοιμόταν αντιλήφθηκε ότι είχαν μπει κλέφτες στο σπίτι. Οι δράστες την χτύπησαν με ένα κομμάτι ξύλο στο κεφάλι και στα χέρια, ενώ συνελήφθησαν από αστυνομικούς.

Σύμφωνα με τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Κεντρικής Μακεδονίας, χθες στις 02:30 τα ξημερώματα, 25χρονος παραβίασε το σπίτι της 47χρονης σε χωριό των Σερρών, ενώ η 34χρονη συνεργάτης και σύντροφός του τον περίμενε απ’ έξω.

Η άτυχη γυναίκα αντιλήφθηκε τον δράστη που είχε αποσπάσει διάφορα κοσμήματα και τότε αυτός με ένα κομμάτι ξύλο τη χτύπησε στα χέρια και στο κεφάλι. Η 47χρονη τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Βισαλτίας.

Σε έρευνα που έγινε στο σπίτι του ημεδαπού άνδρα βρέθηκαν τα κλεμμένα κοσμήματα, τα οποία αποδόθηκαν στο θύμα. Σε βάρος του ζευγαριού σχηματίσθηκε δικογραφία και οι δυό τους οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα πρωτοδικών Σερρών, ο οποίος τους παρέπεμψε στον ανακριτή.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This