«Θα σε σφάξω» – Νταής που δεν έβρισκε τα κλειδιά του, ξυλοκόπησε τη σύζυγό του

Την έστειλε στο νοσοκομείο!

Must Read

Σε υστερική κατάσταση βρέθηκε ένας άνδρας στο Πήλιο, ο οποίος έστειλε τη γυναίκα του στο νοσοκομείο από το άγριο ξύλο που της έριξε, με πρωτοφανή βαρβαρότητα, επειδή δεν έβρισκε τα… κλειδιά του!

Τα αίματα άναψαν πριν από λίγες ημέρες, όταν ο δράστης ρώτησε τη σύζυγό του πού έχει αφήσει τα κλειδιά του, αλλά εκείνη δεν απάντησε. Τότε, όπως αναφέρει η ίδια, την ξυλοκόπησε αλύπητα, ενώ παράλληλα την απειλούσε ότι θα τη σφάξει.

Το θύμα μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Ζαγοράς, προκειμένου να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες και στη συνέχεια κατήγγειλε το περιστατικό στους αστυνομικούς. Λίγη ώρα αργότερα, ο εκτός εαυτού άνδρας συνελήφθη και οδηγήθηκε στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου, όπου ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί αύριο.

Μετά αφέθηκε ελεύθερος, με τον περιοριστικό όρο να μην πλησιάσει τη γυναίκα του και το σπίτι τους ως την εκδίκαση της υπόθεσης. Υπενθυμίζεται ότι πριν από λίγες ημέρες συνέβη στην Πάτρα ανάλογο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας, όταν μια 20χρονη γυναίκα κατήγγειλε τον εν διαστάσει σύζυγό της για ξυλοδαρμό και απόπειρα δολοφονίας της με μαξιλάρι. Μάλιστα, όπως κατέθεσε στους αστυνομικούς, ενώ τη χτυπούσε, την έβριζε, αποκαλώντας την πόρνη και φωνάζοντας ότι δεν της αξίζει να ζει…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This