Πάτρα: Μεθυσμένος ανέβηκε πάνω σε περιπολικό και άρχισε να χορεύει

Ήθελε να δείξει τις χορευτικές του ικανότητες

Must Read

Τα καρναβάλια έχουν απαγορευτεί όμως στην Πάτρα το γλέντι κρατεί καλά. Ένας νεαρός όντας σε κατάσταση μέθης ανέβηκε σε περιπολικό και άρχισε να χορεύει.

Το απίστευτο περιστατικό συνέβη το βράδυ του Σαββάτου (26-02-2022), όταν παρέα νεαρών που νωρίτερα διασκέδαζε σε μπαρ της περιοχής, βρέθηκε κοντά στην Αστυνομική Διεύθυνση Αχαΐας, στην οδό Ερμού, όπου εντόπισε το περιπολικό σταθμευμένο.

Ο νεαρός ανέβηκε πάνω στο καπό του και άρχισε να χορεύει. Αστυνομικοί που βρίσκονταν στο σημείο έσπευσαν και τον συνέλαβαν. Σύμφωνα με το tempo24, αμέσως ειδοποιήθηκαν οι γονείς του που έφθασαν για να παραλάβουν τον μεθυσμένο γιό τους, καθώς με εντολή εισαγγελέα αφέθηκε ελεύθερος.

Αντίστοιχο περιστατικό συνέβη προ δύο περίπου εβδομάδων στην Λαμία και φαίνεται ο πιτσιρικάς θέλησε να μιμηθεί τους νεαρούς.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This