«Εγώ τη σκότωσα» – Ομολόγησε ο 23χρονος εγγονός της 83χρονης στην Καβάλα

Must Read

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Καβάλας από τον θάνατο μιας ηλικιωμένης γυναίκας που βρέθηκε νεκρή μέσα στο διαμέρισμά της, τα ξημερώματα της Δευτέρας.

Η 83χρονη γυναίκα, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των αρχών είχε πέσει θύμα άγριου ξυλοδαρμού, με τους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Καβάλας να αναζητούν τους δράστες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το μεσημέρι ο 23χρονος εγγονός της ομολόγησε ότι εκείνος την χτύπησε μέχρι θανάτου. Ο δράστης συνελήφθη. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο γιος και ο εγγονός της είχαν μπει στο κάδρο των ερευνών, καθώς έχουν απασχολήσει πολλές φορές στο παρελθόν τις αρχές για την βίαιη συμπεριφορά τους. 

Την ίδια ώρα οι αρχές συνεχίζουν τις έρευνες καθώς δεν έχουν αποκλείσει το ενδεχόμενο να εμπλέκεται και δεύτερο άτομο στην άγρια δολοφονία

(Φωτο: Αρχείου)

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This