Καβάλα: Η Πρόνοια είχε στείλει τον εγγονό στο Ψυχιατρείο – «Ξέραμε ότι κάποια στιγμή θα συμβεί…»

Υπόνοιες για την τύχη του παππού της οικογένειας

Must Read

Αποτροπιασμό προκαλεί το έγκλημα στο Χρυσοχώρι Καβάλας όπου μια 83χρονη ηλικιωμένη γυναίκα ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου μέσα στο σπίτι της, από τον 23χρονο εγγονό της.

Για το περιστατικό μίλησε στην ΕΡΤ ο πρόεδρος του χωριού, Δημοσθένης Δαλκαράνης.

«Συνέβησαν κατά καιρούς φασαρίες, απασχολούσαν την αστυνομία και στείλαμε μερικές φορές ανθρώπους από το πρόγραμμα “Βοήθεια στο Σπίτι” αλλά τους έδιωχναν, τόσο η θανούσα όσο και ο δράστης. Το αποτέλεσμα ήταν αναμενόμενο. Ξέραμε ότι κάποια στιγμή θα συμβεί το μοιραίο. Τη συμβουλεύαμε» είπε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος της κοινότητας.

Ο κ. Δαλκαράνης ρωτήθηκε επίσης για τις υπόνοιες σχετικά με τον τρόπο που έφυγε από τη ζωή ο παππούς της οικογένειας, καθώς οι κάτοικοι δεν αποκλείουν να χτυπήθηκε και εκείνος μέχρι θανάτου,  ωστόσο ο πρόεδρος του χωριού δεν επιβεβαίωσε κάτι τέτοιο.

«Τα τελευταία χρόνια η Πρόνοια πήρε δύο φορές τον 23χρονο από το σπίτι στο Ψυχιατρείο και μετά από λίγο τον άφηναν να επιστρέψει στο σπίτι» είπε ακόμα, ενώ η μητέρα του νεαρού έχει φύγει εδώ και χρόνια από το σπίτι, ο δε πατέρας είχε επίσης ψυχολογικά προβλήματα.

«Δεν ήταν ιδιαίτερα ερειστικός, είχε απλώς ξεσπάσματα» σημείωσε ο πρόεδρος της κοινότητας για τον νεαρό δράστη.

Διαβάστε ακόμη: «Εγώ τη σκότωσα» – Ομολόγησε ο 23χρονος εγγονός της 83χρονης στην Καβάλα

Υπενθυμίζεται πως ο ιατροδικαστής που εξέτασε την 83χρονη κατευθείαν έκανε γνωστό πως η ηλικιωμένη γυναίκα κατέληξε από άγριο ξυλοδαρμό και όχι από πέσιμο, όπως ισχυρίστηκε ο 23χρονος εγγονός της.

Σημειώνεται πως ο ανάπηρος πατέρας του 23χρονου και γιος της 83χρονης βρισκόταν λίγα μέτρα μακριά, καθώς κοιμόταν σε ένα σπιτάκι στην αυλή του σπιτιού.

Διαβάστε ακόμη: Καβάλα: Νεκρή ηλικιωμένη – Εξετάζεται το ενδεχόμενο να ξυλοκοπήθηκε από συγγενείς

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This