Αποκάλυψη μάρτυρα: «Ο πατέρας φιλοξενείται από άλλη γυναίκα στην Αθήνα»

Στο μικροσκόπιο των αρχών η διαταραχές στη σχέση του ζευγαριού πριν και μετά τις απώλειες των παιδιών

Must Read

Στο μικροσκόπιο των ερευνών για τον αιφνίδιο θάνατο των τριών παιδιών στην Πάτρα αναμένεται να μπει και η σχέση των γονέων πριν αλλά και μετά τον τραγικό χαμό τους. Παρά το γεγονός ότι στην πρώτη τους κοινή συνέντευξη ο Μάνος Δασκαλάκης και η Ρούλα Πισπιρίγκου επιχείρησαν να δώσουν την εντύπωση ενός ευτυχισμένου και δεμένου ζευγαριού, οι αποκαλύψεις που είδαν το «φως» της δημοσιότητας μαρτυρούν ότι ο γάμος τους περνούσε κρίση. 

Μάλιστα, σύμφωνα με την εκπομπή T-live και τα όσα δήλωσε μάρτυρας, ο πατέρας φέρεται να διαμένει μαζί με μια άλλη γυναίκα η οποία τον φιλοξενεί στην Αθήνα από τον Δεκέμβριο του 2021: «Ο πατέρας των παιδιών χώρισε και μένει με μία κοπέλα στην Αθήνα. Η κοπέλα αυτή φιλοξενείται από άλλα δύο άτομα. Μένουν όλοι μαζί. Συνολικά μένουν τέσσερα άτομα στο ίδιο σπίτι. Η επαφή του πατέρα των παιδιών με την κοπέλα που τον φιλοξενεί, ξεκίνησε τον Δεκέμβριο του 2021. Ο πατέρας των παιδιών είναι πάρα πολύ στενοχωρημένος και πολύ προβληματισμένος»  δήλωσε ο μάρτυρας.

Η ίδια η Ρούλα Πισπιρίγκου παραδέχτηκε το γεγονός: «Αυτή τη στιγμή δεν είμαστε μαζί με τον Μάνο. Έχει μεταβεί στην Αθήνα για επαγγελματικούς λόγους. Γνωρίζω ότι μένει με μία φίλη του. Δεν είναι μόνοι τους, μένουν και άλλοι μαζί. Εγώ γνωρίζω ότι είναι μία κοπέλα που τον φιλοξενεί. Τον φιλοξενεί για οικονομικούς λόγους. Εγώ δεν ξέρω ποια είναι αυτή η κοπέλα. Τώρα, αν αυτή η φίλη του είναι και σχέση του δεν το γνωρίζω εγώ» δήλωσε σε συνέντευξή της.

Μάλιστα στην εκπομπή παρουσιάστηκε ένα χρονοδιάγραμμα δείχνει ότι το ζευγάρι περνούσε κρίση και ήταν σε διάσταση από πέρσι.

Στις 13 Φεβρουαρίου 2021, η Ρούλα Πισπιρίγκου ανέβασε στο facebook: «-Τι θα κάνεις την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου; -Θα περπατάω στον δρόμο, θα βλέπω ερωτευμένα ζευγαράκια και θα τους λέω κάποια μέρα θα χωρίσετε». Μάλιστα η ίδια η μητέρα στη συνέχεια παραδέχτηκε σε συνέντευξή της στην Αγγελική Νικολούλη ότι ο Μάνος είχε φύγει από το σπίτι εκείνο το διάστημα.

Στις 21 Μαρτίου του 2021, φεύγει από τη ζωή η 6 μηνών Ίριδα. Ο πατέρας επέστρεψε στο σπίτι και έμεινε εκεί μια με δύο μέρες.

Στις 6 Απριλίου, σύμφωνα με το ρεπορτάζ που είχε παρουσιάσει ο Βασίλης Λαμπρόπουλος, γίνονται συνεννοήσεις από τους δικηγόρους για την υποβολή αιτήματος διαζυγίου.

Στις 8 Απριλίου, η μικρή Τζωρτζίνα μπαίνει στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο και στις 11 Απριλίου παθαίνει την πρώτη ανακοπή. Τότε ο πατέρας επέστρεψε για άλλη μια φορά στο σπίτι.

Στις 19 Ιανουαρίου 2022, γίνεται η εισαγωγή της Τζωρτζίνας σε νοσοκομείο της Αθήνας και δέκα ημέρες μετά, το παιδί πεθαίνει.

Σημειώνεται ότι σύμφωνα με τον μάρτυρα, ο πατέρας διατηρούσε επαφή με την γυναίκα που τον φιλοξενεί από Δεκέμβριο του 2021.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This