«Το δίκιο θα το βρω»… Νέο ξέσπασμα του Μάνου Δασκαλάκη, νέες βόμβες του ιατροδικαστή Λέων

«Όλοι εμείς που μιλάμε έχουμε προσφέρει μια καλή υπηρεσία στον δράστη, εάν υπάρχει»

Must Read

Σε σήριαλ με πολλά επεισόδια… με άρωμα θρίλερ έχει εξελιχθεί η υπόθεση του θανάτου των τριών μικρών κοριτσιών από την Πάτρα, με τις πληροφορίες και τις δηλώσεις να είναι καθημερινές. Οι δύο γονείς των αδικοχαμένων παιδιών, Μάνος Δασκαλάκης και Ρούλα Πισπιρίγκου έχουν βρεθεί στο στόχαστρο, με τη μητέρα να συγκεντρώνει όλα τα «βέλη» από ΜΜΕ και social media, χωρίς ακόμα η αστυνομική έρευνα να έχει καταλήξει κάπου.

Ο πατέρας της Μαλένας, της Ίριδας και της Τζωρτζίνας έσπασε τη σιωπή του και μίλησε στην εφημερίδα «Πελοπόννησος» για τα όσα βιώνει και το πώς αυτά έχουν επηρεάσει τον ίδιο και την οικογένειά του και προειδοποιεί με σφοδρή αντίδραση μόλις τελειώσει όλη η ιστορία.

Ένα πραγματικό ξέσπασμα:

«Να ξέρετε, ότι μόλις τελειώσει όλο αυτό, όσα γράφονται, δεν θα το αφήσουμε έτσι, γιατί οι ανακρίβειες είναι πολλές. Μόνο κακό μάς έχουν κάνει. Το δίκιο θα το βρω, όταν τελειώσει όλο αυτό. Και πιστέψτε με… δεν θ’ αργήσει. Δεν μπορείτε να φανταστείτε, ούτε στο 1%, τι κακό μας έχουν κάνει … Σας μιλάω ως χρόνια πολίτης της Πάτρας. Και στηριζόμενος από όλες τις εφημερίδες. Και με μία άψογη σχέση με όλον τον κόσμο της Πάτρας. Για ένα άρθρο και λίγο δημοσίευση…».

Ιατροδικαστής Λέων: «Όλοι εμείς που μιλάμε έχουμε προσφέρει μια καλή υπηρεσία στον δράστη, εάν υπάρχει»

Ο ιατροδικαστής Γρηγόρης Λέων, ο οποίος τις τελευταίες ημέρες ρίχνει τη μια «βόμβα» πίσω από την άλλη για την υπόθεση, μίλησε το πρωί στον ΑΝΤ1 και αναφερόμενος στα σενάρια ασφυκτικού θανάτου των τριών κοριτσιών, που και ο ίδιος φαίνεται να υποστηρίζει, επεσήμανε:

«Τα ευρήματα είναι σωστά στην πρώτη υπόθεση. Οι προανακριτικές Αρχές ξέρουν τι να κάνουν. Υπάρχει άνθρωπος που έχει δει τα δεδομένα στο μικροσκόπιο, ο κ. Αγαπητός, που δεν τον αμφισβητεί κανείς, γιατί όλα αυτά τα χρόνια έχει δει 50.000 πνεύμονες και 50.000 καρδιές και μας έχει δώσει τα φώτα του, σε όλους τους ιατροδικαστές. Εγώ με βάση ευρήματα από τα δύο παιδιά και εκτίμηση για το τρίτο, έχω δημιουργήσει ένα σενάριο. Κατά πόσον αυτό μπορεί να επαληθευτεί, μένει να το δούμε».

Όσο για τις συνεχείς δηλώσεις συναδέλφων του για το ζήτημα των θανάτων, ο κ.Λέων έκανε ένα… περίεργο σχόλιο:

«Όλοι εμείς που μιλάμε έχουμε προσφέρει μια καλή υπηρεσία στον δράστη, εάν υπάρχει, έχοντας δώσει πολλές πληροφορίες, τόσες που δεν θα χρειαστεί ούτε τεχνικό πραγματογνώμονα. Το θέμα είναι να προστατεύσουμε την επιστήμη μας, να μας έχουν εμπιστοσύνη οι πολίτες».

Διαβάστε ακόμα:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This